Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Bayern Rybnik Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2044
FC Bayern Rybnik K.S. Górnik Piaski
442 Tactiek moja nowe
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


10e minuut.
Nasri passt de bal in één keer door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson met een sublieme pass. Ðušić is nu in balbezit. Ðušić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Korzonek is nu in balbezit. Bodrogi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Iwański speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - K.S. Górnik Piaski 0:1

21e minuut.
Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. Bodrogi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonnesu. Fonnesu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zagumny kopt de bal weg. Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański passt de bal met de wreef. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - K.S. Górnik Piaski 0:2

34e minuut.
Fonnesu geeft de bal voor. Daar is Huscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yehoumé rent richting de bal. Yehoumé haalt uit met een fantastische trap. Feger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Rybnik - K.S. Górnik Piaski 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 57%, K.S. Górnik Piaski 43%.
FC Bayern Rybnik - K.S. Górnik Piaski 1:2

51e minuut.
Nasri passt de bal zonder na te denken. Yehoumé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huscher. Huscher krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lukaku geeft een lange en hoge pass. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een hoge lob. Daar is Ðušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Łata met een sublieme pass. Zabotto geeft de bal voor. Lindner kopt de bal weg. Ðušić rent richting de bal. Ðušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bodrogi kan de bal niet met de borst controleren. Korzonek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodrogi. Korzonek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Rybnik 61%, K.S. Górnik Piaski 39%.
FC Bayern Rybnik - K.S. Górnik Piaski 1:2