Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
TRANS X Stafford S.C.
eso Tactiek Bajnok
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Calvelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hapka met een snelle inworp. Roche geeft een lange en hoge pass. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bogdán speelt de bal door. Bello Serans rent richting de bal. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Stafford S.C. 0:1

22e minuut.
Inworp. Yáñez met een snelle inworp. Jován is nu in balbezit. Genchev onderschept slim de pass. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kaisti draait met de bal, schiet en ... Lippai met een sublieme pass. Jován kopt de bal weg. Kaisti rent richting de bal. Kaisti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hapka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vâlcu is nu in balbezit. Hapka verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev onderschept slim de pass. Genchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miklósvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRANS X - Stafford S.C. 1:1

38e minuut.
Yáñez geeft een hoge lob. Sommerlund rent richting de bal. Sommerlund passt de bal zonder na te denken. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Miklósvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Roche passt de bal zonder na te denken. Kaisti is nu in balbezit. Tomašević is nu in balbezit. Kaisti onderschept slim de pass. Kaisti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yáñez geeft de bal voor. Jabor geeft een lange en hoge pass. Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Stafford S.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 53%, Stafford S.C. 47%.
TRANS X - Stafford S.C. 1:2

58e minuut.
Tavazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Péreira komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gellei komt het veld opgelopen. Vitelki komt het veld opgelopen. Juhár komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Özsürgün speelt de bal door. Bello Serans geeft een hoge lob. Sommerlund heeft problemen om de bal te vangen. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg.

73e minuut.
Doeltrap. Lippai met een harde bal richting middenveld. Yáñez kopt de bal weg. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRANS X - Stafford S.C. 2:2

83e minuut.
Hapka is nu in balbezit. Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Carré geeft een hoge lob. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Stafford S.C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 36%, Stafford S.C. 64%.
TRANS X - Stafford S.C. 3:2