Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Norge U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13651
Norge U21 Shqipëria U21
Bałtyk Tactiek Shqip
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 39.1
solide Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Engebråten geeft een lange en hoge pass. Dyrhaug kopt de bal weg. Sirevåg heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Xhemali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Shqipëria U21 1:0

11e minuut.
Qafmolla is nu in balbezit. Qafmolla geeft de bal voor. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi schiet op doel. Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge U21 - Shqipëria U21 1:1

13e minuut.
Nydal verovert de bal door een tackle van achteren. Nydal passt de bal in één keer door. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Shqipëria U21 2:1

17e minuut.
Sirevåg speelt de bal door. Dyrhaug rent richting de bal. Gërbeshi is nu in balbezit. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug schiet op doel. Xhemali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Xhemali probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qafmolla de bal. Engebråten maakt een afschuwelijke overtreding. Engebråten krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Nydal geeft een hoge lob. Daar is Gashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solheim is nu in balbezit. Solheim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Shqipëria U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge U21 40%, Shqipëria U21 60%.
Norge U21 - Shqipëria U21 3:1

46e minuut.
Krogstad komt het veld opgelopen. Tveter komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Reqica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krogstad is nu in balbezit. Krogstad geeft een lange en hoge pass. Dyrhaug springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Shqipëria U21 4:1

69e minuut.
Moldskred geeft een lange en hoge pass. Sirevåg kopt de bal weg. Klungelig pakt Kupi de bal. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Kupi met de inworp. Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafmolla onderschept slim de pass. Qafmolla geeft een lange en hoge pass. Slinning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xhemali met een harde bal richting middenveld. Moldskred kopt de bal weg. Daar is Tveter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tveter probeert de bal aan de voet te houden. Dyrhaug is nu in balbezit. Tveter rent richting de bal. Tveter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Shqipëria U21 5:1

89e minuut.
Nydal geeft een hoge lob. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter geeft de bal voor. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge U21 35%, Shqipëria U21 65%.
Norge U21 - Shqipëria U21 5:1