Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC.Lumière Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1210
FC.Lumière FC Hippo
ZZ Tactiek No 1
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 24.9
redelijk Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Desnouck is nu in balbezit. Desnouck speelt de bal door. Waeytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Desnouck geeft de bal voor. Inworp. Rosanero met de inworp. Čaruga rent richting de bal. Čaruga schiet op doel. Casteleyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kręcioł probeert naar een medespeler te passen. Čaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buysen begaat een overtreding. Buysen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 53%, FC Hippo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Lumière - FC Hippo 0:0

56e minuut.
De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesmans is nu in balbezit. Biesmans probeert naar een medespeler te passen. Kręcioł is nu in balbezit. Kręcioł geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - FC Hippo 1:0

65e minuut.
Popocatepetl geeft de bal voor. Facoura kopt de bal weg. Hiekkala kan de bal niet met de borst controleren. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Buysen onderschept slim de pass. Buysen geeft een lange en hoge pass. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Lumière - FC Hippo 1:1

76e minuut.
Popocatepetl passt de bal zonder na te denken. Speltdoorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral begaat een overtreding. Sobral krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosanero met een snelle inworp. Buysen rent richting de bal. Čaruga verovert de bal door een tackle van achteren. Čaruga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Winter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobral is nu in balbezit. Gabriëls legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gabriëls krijgt een gele kaart. Sobral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lambert neemt zijn aanloop. Paal! Casteleyn bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 58%, FC Hippo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Lumière - FC Hippo 1:1