Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hellas U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10324
Hellas U21 USA U21
Cru21 Tactiek 4-4-2 ver 1
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
51.6 gemiddelde waardering 46.8
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Maglaras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kotrotsos de bal. Papanastasiou is nu in balbezit. Papanastasiou draait met de bal, schiet en ... Vercollone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - USA U21 1:0

20e minuut.
Tziotis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koch met een snelle inworp. McNaughty is nu in balbezit. McNaughty geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Garbis is nu in balbezit. Carey onderschept slim de pass. Sfouggaras probeert naar een medespeler te passen. Papanastasiou is nu in balbezit. Papanastasiou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Koch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty verovert de bal door een tackle van achteren. McNaughty geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carey kopt de bal weg. Lidakis geeft een lange en hoge pass. Papanastasiou kopt de bal weg. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Maglaras speelt de bal door. Sfouggaras is nu in balbezit. Sfouggaras geeft een lange en hoge pass. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 49%, USA U21 51%.
Hellas U21 - USA U21 1:0

46e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Klungelig pakt Hamilton de bal. Papanastasiou maakt een afschuwelijke overtreding. Papanastasiou krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidakis onderschept slim de pass. Lidakis probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - USA U21 2:0

51e minuut.
Sfouggaras rent richting de bal. Sfouggaras geeft de bal voor. Kotrotsos kan de bal niet met de borst controleren. Maglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglaras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sfouggaras rent richting de bal. Sfouggaras geeft een hoge lob. Daar is Carey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. O`Shea komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Howes is nu in balbezit. Sfouggaras verovert de bal door een tackle van achteren. Sfouggaras probeert naar een medespeler te passen. Papanastasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papanastasiou draait met de bal, schiet en ... Vercollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
O`Shea passt de bal zonder na te denken. McNaughty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tziotis krijgt een gele kaart. McNaughty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ching komt het veld opgelopen. Koch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cohen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - USA U21 2:1

67e minuut.
Papanastasiou kopt de bal weg. Waterson rent richting de bal. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - USA U21 3:1

71e minuut.
Papanastasiou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. McNelis komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Maglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. Koch met een sublieme pass. McNelis rent richting de bal. McNelis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis met een sublieme pass. Klungelig pakt Koch de bal. McNelis is nu in balbezit. McNelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 37%, USA U21 63%.
Hellas U21 - USA U21 3:1