Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Plumar Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
La Lomba Sport ulubli_lodosa
Pata Negra Tactiek 2 agosto
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
59.5 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Daar is Teixeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabar onderschept slim de pass. Tabar met een sublieme pass. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman geeft een hoge lob. Daar is Fernández Veiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Rodríguez Alamillos met een snelle inworp. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Real verovert de bal door een tackle van achteren. Real draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pinter geeft een hoge lob. Señor is nu in balbezit. Orts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orts krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zeballos krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rodríguez Alamillos kopt de bal weg. Idiákez rent richting de bal. Real verovert de bal door een tackle van achteren. Real draait met de bal, schiet en ... Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - ulubli_lodosa 0:1

35e minuut.
Idiákez geeft een lange en hoge pass. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Señor is nu in balbezit. Señor haalt uit met een fantastische trap. Campo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 54%, ulubli_lodosa 46%.
La Lomba Sport - ulubli_lodosa 0:1

60e minuut.
Zeballos met de inworp. Teixeira probeert naar een medespeler te passen. Zeballos is nu in balbezit. Zeballos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Lomba Sport - ulubli_lodosa 1:1

71e minuut.
Copită is nu in balbezit. Copită geeft een lange en hoge pass. Real rent richting de bal. Real schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - ulubli_lodosa 1:2

77e minuut.
Teixeira geeft de bal voor. Kupelian krijgt zijn hoofd ertegen. Varjonen met een sublieme pass. Real is nu in balbezit. Real schiet op doel. Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tabar probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Señor rent richting de bal. Señor schiet op doel. Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 48%, ulubli_lodosa 52%.
La Lomba Sport - ulubli_lodosa 1:2