Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Vanad Mälestused Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 706
FC Vanad Mälestused Vitesse Arnhem
ehk veab madalam Tactiek Aanvallend
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 37.8
average Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Daar is Joasaare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alblas is nu in balbezit. Alblas passt de bal zonder na te denken. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jürgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici begaat een overtreding. Teodorovici krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Napier verovert de bal door een tackle van achteren. Dini is nu in balbezit. Dini passt de bal met de wreef. Nolano is nu in balbezit. Nolano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jürgenson geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Saaliste. Goede buitenspelval van de verdediging. Kourkoulos neemt vlug de vrije trap. Daar is Nolano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Alblas de bal. Sibum is nu in balbezit. Opasek is nu in balbezit. Opasek haalt uit met een fantastische trap. Jürgenson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Rahula de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dini neemt de hoekschop. Rahula is nu in balbezit. Nolano verovert de bal door een tackle van achteren. Nolano haalt uit met een fantastische trap. Raudnagel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Saaliste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jänes is nu in balbezit. Jänes draait met de bal, schiet en ... Loois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sibum bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasek speelt de bal door. Nolano heeft problemen om de bal te vangen. Alblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alblas schiet op doel. Raudnagel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rahula geeft een hoge lob. Paljapea kopt de bal weg. Ferdomo probeert de bal aan de voet te houden. Pruul rent richting de bal. Pruul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rahula kan de bal niet met de borst controleren. Nolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahula begaat een overtreding. Nolano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dini wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Opasek geeft een hoge lob. Nolano rent richting de bal. Nolano passt de bal zonder na te denken. Sibum is nu in balbezit. Sibum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanad Mälestused - Vitesse Arnhem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 59%, Vitesse Arnhem 41%.
FC Vanad Mälestused - Vitesse Arnhem 0:1

47e minuut.
Nolano is nu in balbezit. Opasek rent richting de bal. Jürgenson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jürgenson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Paljapea is nu in balbezit. Paljapea passt de bal in één keer door. Saaliste is nu in balbezit. Saaliste draait met de bal, schiet en ... Kourkoulos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kõbin met een snelle inworp. Opasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasek probeert naar een medespeler te passen. Alblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alblas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanad Mälestused 61%, Vitesse Arnhem 39%.
FC Vanad Mälestused - Vitesse Arnhem 0:1