Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PUENDELUNA F.C. Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2550
PUENDELUNA F.C. RJ Kings SD
m2 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 32.7
goed Schieten matig
slecht Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Bârlea onderschept slim de pass. Bârlea geeft de bal voor. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider draait met de bal, schiet en ... Sztaba bokst de bal weg.

10e minuut.
Brestovac verovert de bal door een tackle van achteren. Brestovac geeft een hoge lob. Sznider rent richting de bal. Sznider draait met de bal, schiet en ... Sztaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Brestovac probeert de bal aan de voet te houden. Brestovac geeft een hoge lob. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider verovert de bal door een tackle van achteren. Sznider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bârlea geeft de bal voor. Sznider heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu rent richting de bal. Sznider onderschept slim de pass. Sznider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ripken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonell. Carbonell krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Brestovac geeft de bal voor. Postelnicu probeert de bal aan de voet te houden. Sznider rent richting de bal. Sznider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - RJ Kings SD 1:0

32e minuut.
Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. Sznider onderschept slim de pass. Sznider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Paharnicu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brestovac rent richting de bal. Brestovac geeft de bal voor. Sztaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba speelt de bal door. Bârlea kopt de bal weg. Brestovac rent richting de bal. Brestovac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sznider is nu in balbezit. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu passt de bal in één keer door. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sztaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - RJ Kings SD 2:0

41e minuut.
Sztankay probeert naar een medespeler te passen. Brestovac rent richting de bal. Brestovac speelt de bal door. Sznider rent richting de bal. Sznider haalt uit met een fantastische trap. Sztaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 34%, RJ Kings SD 66%.
PUENDELUNA F.C. - RJ Kings SD 2:0

62e minuut.
Sztankay met een sublieme pass. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu passt de bal zonder na te denken. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sztankay kan de bal niet met de borst controleren. Labañino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sztankay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sztankay met een snel genomen vrije trap. Paharnicu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sznider de bal. Sznider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - RJ Kings SD 3:0

71e minuut.
Brestovac rent richting de bal. Brestovac passt de bal in één keer door. Postelnicu is nu in balbezit. Sznider onderschept slim de pass. Sznider haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Paharnicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac geeft een hoge lob. Sznider rent richting de bal. Sznider draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - RJ Kings SD 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 29%, RJ Kings SD 71%.
PUENDELUNA F.C. - RJ Kings SD 4:0