Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
FC Merluchon Fc Udskud
442 bofbof Tactiek 4fdovenmid fatt
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 4
71 gemiddelde waardering 70.3
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Ghiţă geeft de bal voor. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar onderschept slim de pass. Tătar geeft een hoge lob. Gawor kopt de bal weg. Thomasberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Fc Udskud 1:0

12e minuut.
Ouédec is nu in balbezit. Pascoal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ouédec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Pascoal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ouédec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pahuara geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pascoal de bal onder controle te krijgen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Thomasberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Fc Udskud 2:0

36e minuut.
Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duprat de bal. Duprat geeft de bal voor. Gawor is nu in balbezit. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Thomasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ouédec geeft een lange en hoge pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor met een sublieme pass. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bolluk geeft de bal voor. Pahuara kopt de bal weg. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodyga rent richting de bal. Lodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Fc Udskud 2:1

45e minuut.
Panicucci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 51%, Fc Udskud 49%.
FC Merluchon - Fc Udskud 2:1

46e minuut.
Pahuara geeft een lange en hoge pass. Del Giovane rent richting de bal. Gawor onderschept slim de pass. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Fc Udskud 3:1

48e minuut.
Gawor rent richting de bal. Nowaczek geeft een lange en hoge pass. Pahuara probeert de bal aan de voet te houden. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga schiet op doel. Zanozin bokst de bal weg.

54e minuut.
Zaninović rent richting de bal. Ciubuc is nu in balbezit. Zaninović verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninović geeft de bal voor. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen. Zanozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Panicucci is nu in balbezit. Panicucci met een sublieme pass. Zaninović rent richting de bal. Zaninović geeft de bal voor. Dicu springt en kopt de bal. Zanozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Fc Udskud 3:2

60e minuut.
Bolluk probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Panicucci de bal onder controle te krijgen. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nowaczek geeft een hoge lob. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lodyga krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pascoal onderschept slim de pass. Pascoal geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Lodyga. Goede buitenspelval van de verdediging. Cotenescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ouédec kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bolluk probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninović rent richting de bal. Zaninović geeft de bal voor. Dicu springt en kopt de bal. Zanozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gawor rent richting de bal. Gawor speelt de bal door. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru schiet op doel. Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Fc Udskud 4:2

84e minuut.
Panicucci passt de bal in één keer door. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović passt de bal zonder na te denken. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Duprat onderschept slim de pass. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu probeert naar een medespeler te passen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 60%, Fc Udskud 40%.
FC Merluchon - Fc Udskud 4:2