Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Miền Đất Dữ
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1534
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo Vikings2
ta da tro lai Tactiek 1
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 28.2
very good Schieten poor
good Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Schürrer passt de bal met de wreef. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski begaat een overtreding. Boski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Moser geeft een hoge lob. Castillo rent richting de bal. Calisto begaat een overtreding. Castillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Castillo kan niet meer verder spelen. Gia Thiện komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Daar is Pank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović speelt de bal door. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Calisto rent richting de bal. Calisto geeft de bal voor. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 1:0

17e minuut.
Pank rent richting de bal. Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện passt de bal zonder na te denken. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maddison is nu in balbezit. Maddison passt de bal in één keer door. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. Daar is Živadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović geeft een hoge lob. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kazalski heeft problemen om de bal te vangen. Pank bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 2:0

32e minuut.
Živadinović onderschept slim de pass. Živadinović passt de bal met de wreef. How heeft problemen om de bal te vangen. How haalt uit met een fantastische trap. Zając werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 3:0

39e minuut.
Zsámboki onderschept slim de pass. Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović probeert naar een medespeler te passen. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 34%, Vikings2 66%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 3:0

54e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Salmón rent richting de bal. Maddison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maddison krijgt een gele kaart. Salmón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Salmón kan niet meer verder spelen.

58e minuut.
Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski geeft een lange en hoge pass. How is nu in balbezit. Maddison is nu in balbezit. Maddison haalt uit met een fantastische trap. Zając probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. How is nu in balbezit. How draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Boski heeft problemen om de bal te vangen. Boski geeft een lange en hoge pass. Buratti is nu in balbezit. Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Zając bokst de bal weg. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 4:0

60e minuut.
Daar is Kazalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện is nu in balbezit. Pank is nu in balbezit. Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Zając verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap. Zając maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 5:0

69e minuut.
Capelle geeft een hoge lob. Calisto kopt de bal weg. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison haalt uit met een fantastische trap. Zając werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 6:0

83e minuut.
Gia Thiện geeft een hoge lob. Calisto heeft problemen om de bal te vangen. Maddison is nu in balbezit. Maddison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 7:0

86e minuut.
Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện begaat een overtreding. Kazalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kazalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silivaş met een sublieme pass. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović geeft de bal voor. How kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 30%, Vikings2 70%.
Đỉnh Cao Lạnh Lẽo - Vikings2 7:0