Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Afrodita Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
CS AmeServ 2019 DACIADA
younginess Tactiek IV.WW2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Kareš met een sublieme pass. Ene is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contreras. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ene komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sillanpää is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărbat. Sillanpää raakt geblesseerd tijdens het duel. Sillanpää zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ... Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Grumezea speelt de bal door. Grecu geeft de bal voor. Daar is Gânsac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gânsac rent richting de bal. Ene onderschept slim de pass. Ene haalt uit met een fantastische trap. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - DACIADA 0:1

26e minuut.
Ene passt de bal in één keer door. Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre passt de bal zonder na te denken. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sillanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Sillanpää geeft de bal voor. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agliardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS AmeServ 2019 - DACIADA 1:1

40e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Sillanpää begaat een overtreding. Dobre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărbat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ene springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - DACIADA 1:2

43e minuut.
Secară passt de bal met de wreef. Zajtsev rent richting de bal. Zajtsev passt de bal zonder na te denken. Agliardi rent richting de bal. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. Laurenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 58%, DACIADA 42%.
CS AmeServ 2019 - DACIADA 1:2

50e minuut.
Ene is nu in balbezit. Bărbat rent richting de bal. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene haalt uit met een fantastische trap. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - DACIADA 1:3

57e minuut.
Ene kopt de bal weg. Ene rent richting de bal. Ene passt de bal in één keer door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dragomirescu kopt de bal weg. Grumezea met een sublieme pass. Kareš is nu in balbezit. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kareš is nu in balbezit. Sillanpää geeft een lange en hoge pass. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agliardi draait met de bal, schiet en ... Laurenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - DACIADA 2:3

66e minuut.
Secară kopt de bal weg. Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Toàn. Dobre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dobre kan niet meer verder spelen. Fiorente komt het veld opgelopen. Fiorente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac begaat een overtreding. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărbat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De la Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu passt de bal in één keer door. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wanke speelt de bal door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu met een sublieme pass. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fiorente heeft problemen om de bal te vangen. Fiorente geeft de bal voor. Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 61%, DACIADA 39%.
CS AmeServ 2019 - DACIADA 2:3