Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
BP FC POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
5-2-1-2(new) Tactiek P3D
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 65.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Nilipiuk rent richting de bal. Ponciano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nilipiuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Piera met een snel genomen vrije trap. Accollo kopt de bal weg. Janatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pantilimon speelt de bal door. Janatka is nu in balbezit. Janatka speelt de bal door. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 63%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 37%.
BP FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

46e minuut.
Smitka komt het veld opgelopen. Terrazas komt het veld opgelopen. McGrath komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Smitka probeert naar een medespeler te passen. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano passt de bal in één keer door. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nikiporavičius geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
saban passt de bal in één keer door. Accollo is nu in balbezit. Accollo geeft een hoge lob. Kominek springt en kopt de bal. Watts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

57e minuut.
Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi geeft de bal voor. Watts rent richting de bal. Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

60e minuut.
Inworp. Englaro komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano met een sublieme pass. Klungelig pakt Turacı de bal. Turacı geeft een hoge lob. Terrazas krijgt zijn hoofd ertegen. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nikiporavičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turacı de bal. Turacı speelt de bal door. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Terrazas maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewicki bokst de bal weg. Ruminkiewicz is nu in balbezit. saban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruminkiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ponciano passt de bal in één keer door. Daar is Ruminkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazi begaat een overtreding. Tazi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 50%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 50%.
BP FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3