Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SUPPER STAR Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 407
SUPPER STAR ASLT TEAM
NamBaHai Tactiek CT433
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Shukatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukatka geeft een lange en hoge pass. Klein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durka rent richting de bal. Durka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Fodrowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veľký geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sejkora rent richting de bal. Sejkora passt de bal in één keer door. Klein is nu in balbezit. Klein geeft een lange en hoge pass. Flammer springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 0:1

17e minuut.
Sejkora passt de bal zonder na te denken. Cornali rent richting de bal. Flammer maakt een afschuwelijke overtreding. Flammer krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kotwas met een harde bal richting middenveld. Klein kopt de bal weg. Sejkora is nu in balbezit. Sümerli rent richting de bal. Sümerli geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Veľký met de inworp. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang geeft de bal voor. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sümerli met een sublieme pass. Sejkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejkora passt de bal in één keer door. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 0:2

39e minuut.
Shukatka is nu in balbezit. Durka is nu in balbezit. Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kotwas trapt de bal weg van het doel. Cornali kopt de bal weg. Yener heeft problemen om de bal te vangen. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 43%, ASLT TEAM 57%.
SUPPER STAR - ASLT TEAM 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veľký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek geeft de bal voor. Durka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 1:2

61e minuut.
Cornali is nu in balbezit. Lagarra onderschept slim de pass. Lagarra geeft een lange en hoge pass. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klein kopt de bal weg. Daar is Cornali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagarra is nu in balbezit. Lagarra geeft een lange en hoge pass. Kotwas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - ASLT TEAM 1:3

66e minuut.
Yener speelt de bal door. Lăcustă rent richting de bal. Lagarra speelt de bal door. Klungelig pakt Flammer de bal. Flammer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Sümerli rent richting de bal. Bitang maakt een afschuwelijke overtreding. Sümerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fodrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dimunno heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă schiet op doel. Anh Dũng probeert de bal aan de voet te houden. Kotwas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 48%, ASLT TEAM 52%.
SUPPER STAR - ASLT TEAM 1:3