Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mítico Jones Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4026
Atlético Jones FC Madwolves
4-2-3-1 Tactiek qqq
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann rent richting de bal. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fitzpatrick de bal. Fitzpatrick passt de bal in één keer door. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 43%, FC Madwolves 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Jones - FC Madwolves 0:0

46e minuut.
Vitomir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus met een sublieme pass. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - FC Madwolves 1:0

53e minuut.
Umaña met een sublieme pass. Perales heeft problemen om de bal te vangen. Tulus onderschept slim de pass. Tulus draait met de bal, schiet en ... Jelonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Lilić de bal. Djurovski speelt de bal door. Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski schiet op doel. Kormány probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calaciura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trejos probeert de bal aan de voet te houden. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap. Calaciura bokst de bal weg.

64e minuut.
Fitzpatrick rent richting de bal. Roszko verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa probeert naar een medespeler te passen. Lilić rent richting de bal. Lilić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 34%, FC Madwolves 66%.
Atlético Jones - FC Madwolves 1:0