Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Ravenna City Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
AS Ravenna S.S.C.CONDOR
Trening Tactiek Chiara Serie C
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten good
adequate Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Amedick bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega verovert de bal door een tackle van achteren. Obara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tega wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tega kan niet meer verder spelen. Treitz komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Korol rent richting de bal. Fahrenholz onderschept slim de pass. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenholz onderschept slim de pass. Fahrenholz draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Weiner is nu in balbezit. Treitz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Treitz krijgt een gele kaart. Weiner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahrenholz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal zonder na te denken. Lacina is nu in balbezit. Lacina draait met de bal, schiet en ... Dudás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 1:0

45e minuut.
Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Treitz met een snelle inworp. Okrzesik geeft een hoge lob. Lacina maakt een snoekduik en kopt de bal. Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 56%, S.S.C.CONDOR 44%.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 2:0

47e minuut.
Nanopoulos passt de bal zonder na te denken. Tikas probeert naar een medespeler te passen. Gia Toàn is nu in balbezit. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Weiner onderschept slim de pass. Mnguni verovert de bal door een tackle van achteren. Mnguni passt de bal in één keer door. Lacina is nu in balbezit. Lacina draait met de bal, schiet en ... Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Treitz passt de bal met de wreef. Lacina rent richting de bal. Lacina passt de bal zonder na te denken. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner rent richting de bal. Mnguni begaat een overtreding. Mnguni krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lacina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina met een sublieme pass. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 57%, S.S.C.CONDOR 43%.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:0