Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Corrego Fundo MG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4290
Corrego Fundo MG Santa Lúcia FC
2x2 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 37.2
very good Schieten average
solid Passen adequate
formidable Verdedigen average


7e minuut.
Demartino passt de bal in één keer door. Udişteanu speelt de bal door. Hamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Devereaux met een snelle inworp. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Demartino is nu in balbezit. Demartino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Karttunen de bal. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Devereaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devereaux krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hamed probeert naar een medespeler te passen. Guler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler passt de bal met de wreef. Demartino is nu in balbezit. Demartino haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu bokst de bal weg.

27e minuut.
Laguardia met de inworp. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ramabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler verovert de bal door een tackle van achteren. Guler probeert naar een medespeler te passen. Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devereaux met de inworp. Rahmad met een sublieme pass. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lupescu geeft de bal voor. Devereaux probeert de bal met de borst te controleren. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes met een sublieme pass. Szegedi met een sublieme pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Devereaux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guler verovert de bal door een tackle van achteren. Guler speelt de bal door. Udişteanu met een sublieme pass. Marcondes controleert de bal met de borst. Marcondes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corrego Fundo MG 77%, Santa Lúcia FC 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 0:0

46e minuut.
Demartino is nu in balbezit. Demartino probeert naar een medespeler te passen. Nasino speelt de bal door. Marcondes heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Udişteanu speelt de bal door. Marcondes controleert de bal met de borst. Hamed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamed krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja geeft de bal voor. Klungelig pakt Marcondes de bal. Marcondes schiet op doel. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 1:0

61e minuut.
Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Devereaux speelt de bal door. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad schiet op doel. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vişoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 1:1

63e minuut.
Devereaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Proper onderschept slim de pass. Proper geeft een hoge lob. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lupescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guler met de inworp. Rahmad rent richting de bal. Rahmad geeft een lange en hoge pass. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vişoiu stond buitenspel. Udişteanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Hamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Proper bereikt de bal nog maar net als eerste. Proper geeft een hoge lob. Ramabaja kopt de bal weg. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guler met een snelle inworp. Ab Abel Udarnah geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Guler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guler passt de bal in één keer door. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 1:2

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Udişteanu niet meer kan verder spelen. Vlachogiannis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Proper geeft de bal voor. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marcondes de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 2:2

78e minuut.
Vişoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rahmad de bal. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Hamed heeft problemen om de bal te vangen. Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja speelt de bal door. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Sinclair bokst de bal weg.

86e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Rahmad passt de bal zonder na te denken. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 2:3

88e minuut.
Sucală geeft de bal voor. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino speelt de bal door. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vlachogiannis met een harde bal richting middenveld. Marcondes controleert de bal met de borst. Hamed maakt een afschuwelijke overtreding. Hamed krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corrego Fundo MG 69%, Santa Lúcia FC 31%.
Corrego Fundo MG - Santa Lúcia FC 2:3