Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Magura Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 934
FC Magura Efraim
442 Tactiek Training
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen good


6e minuut.
Kocot probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh rent richting de bal. Daar is Minh Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khánh schiet op doel. Şerb probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peña zal de hoekschop nemen. Minh Khánh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kocot de bal onder controle te krijgen. El Awzai geeft een lange en hoge pass. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh schiet op doel. Manu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Efraim 0:1

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Şerb de bal onder controle te krijgen. Manu met een sublieme pass. El Awzai kopt de bal weg. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan met een sublieme pass. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ... Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Magura - Efraim 0:2

43e minuut.
Dimitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Buscan onderschept slim de pass. Buscan speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şerb met een harde bal richting middenveld. Buscan kopt de bal weg. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 66%, Efraim 34%.
FC Magura - Efraim 0:2

53e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan probeert naar een medespeler te passen. El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dymacz heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan passt de bal met de wreef. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Śmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmielak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minh Khánh de bal. Minh Khánh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
El Awzai probeert naar een medespeler te passen. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot passt de bal met de wreef. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Magura 51%, Efraim 49%.
FC Magura - Efraim 0:2