Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kluczevia Stargard Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 882
Kluczevia Stargard BBB TEAM Świętochłowice
Sweep Tactiek WinWinWin
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Allegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela onderschept slim de pass. Vuorela met een sublieme pass. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger draait met de bal, schiet en ... Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:1

9e minuut.
Schuurs rent richting de bal. Schuurs geeft een hoge lob. Vuorela met een sublieme pass. Seger is nu in balbezit. Seger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bossetto speelt de bal door. Vuorela is nu in balbezit. Vuorela passt de bal in één keer door. Seger heeft problemen om de bal te vangen. Seger draait met de bal, schiet en ... Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:2

15e minuut.
Vuorela passt de bal in één keer door. Ramsøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsøy passt de bal in één keer door. Vuorela is nu in balbezit. Vuorela schiet op doel. Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:3

18e minuut.
Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger onderschept slim de pass. Seger passt de bal zonder na te denken. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bossetto neemt de hoekschop. Seger heeft problemen om de bal te vangen. Seger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vuorela rent richting de bal. Vuorela passt de bal zonder na te denken. Seger bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baďora de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Allegri speelt de bal door. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm passt de bal zonder na te denken. Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa draait met de bal, schiet en ... Baltariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Daar is Seger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baďora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seger. Seger krijgt een gele kaart. Baďora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gogoncea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schuurs kan de bal niet met de borst controleren. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Farias is nu in balbezit. Farias passt de bal zonder na te denken. Vuorela is nu in balbezit. Vuorela schiet op doel. Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:4

35e minuut.
Doeltrap. Freitas trapt de bal weg van het doel. Farias kopt de bal weg. Vuorela rent richting de bal. Vuorela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bossetto verovert de bal door een tackle van achteren. Bossetto speelt de bal door. Seger rent richting de bal. Seger draait met de bal, schiet en ... Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluczevia Stargard 56%, BBB TEAM Świętochłowice 44%.
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:5

47e minuut.
Farias speelt de bal door. Seger heeft problemen om de bal te vangen. Seger met een sublieme pass. Vuorela heeft problemen om de bal te vangen. Vuorela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Massaux geeft de bal voor. Seger is nu in balbezit. Seger passt de bal met de wreef. Vuorela rent richting de bal. Vuorela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm passt de bal in één keer door. Rzepa heeft problemen om de bal te vangen. Rzepa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neseckas de bal onder controle te krijgen. Baltariu bokst de bal weg.

59e minuut.
Bossetto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Seger de bal. Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Seger onderschept slim de pass. Seger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:6

68e minuut.
Baďora kopt de bal weg. Farias rent richting de bal. Farias met een sublieme pass. Seger rent richting de bal. Seger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Seger kopt de bal weg. Bossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossetto met een sublieme pass. Vuorela heeft problemen om de bal te vangen. Vuorela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Seger rent richting de bal. Baďora verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorela onderschept slim de pass. Vuorela draait met de bal, schiet en ... Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:7

87e minuut.
Fontenelle geeft een hoge lob. Rzepa rent richting de bal. Rzepa passt de bal met de wreef. Allegri rent richting de bal. Allegri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluczevia Stargard 47%, BBB TEAM Świętochłowice 53%.
Kluczevia Stargard - BBB TEAM Świętochłowice 0:7