Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gyerünk FC. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3050
Gyerünk FC. Have-Rock
Liga Tactiek Esély
50% Balbezit 50%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten very good
average Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Bereményi verovert de bal door een tackle van achteren. Gama onderschept slim de pass. Gama passt de bal in één keer door. Daar is Feldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feldmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gama is nu in balbezit. Bereményi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gama raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Feldmann rent richting de bal. Cariddi is nu in balbezit. Cariddi haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Have-Rock 0:1

27e minuut.
Zádori speelt de bal door. Podmaniczky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemecsek. Nemecsek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Birkás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama is nu in balbezit. Gama speelt de bal door. Füsti is nu in balbezit. Füsti schiet op doel. Újhelyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feldmann rent richting de bal. Feldmann schiet op doel. Újhelyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Bereményi de bal onder controle te krijgen. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti met een sublieme pass. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rodríguez Riera heeft problemen om de bal te vangen. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Riera begaat een overtreding. Rodríguez Riera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 74%, Have-Rock 26%.
Gyerünk FC. - Have-Rock 0:1

47e minuut.
Füsti passt de bal in één keer door. Molnár probeert naar een medespeler te passen. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Have-Rock 0:2

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarlósi zal de hoekschop nemen. Daar is Gama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magenheim rent richting de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Have-Rock 1:2

54e minuut.
Nemecsek geeft een hoge lob. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti haalt uit met een fantastische trap. Újhelyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Birkás probeert naar een medespeler te passen. Feczesin geeft de bal voor. Klungelig pakt Balányi de bal. Füsti bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Balányi geeft een hoge lob. Inworp. Romero met de inworp. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bereményi geeft de bal voor. Inworp. Skriba met een snelle inworp. Gama is nu in balbezit. Gama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Füsti rent richting de bal. Füsti met een sublieme pass. Klungelig pakt Cariddi de bal. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 77%, Have-Rock 23%.
Gyerünk FC. - Have-Rock 1:2