Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jiskra Strážnice FC Motáci
Normal Tactiek Swiff
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Velký kan de bal niet met de borst controleren. Frýba rent richting de bal. Velký begaat een overtreding. Velký krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Drašar geeft een lange en hoge pass. Pawlusiński is nu in balbezit. Pawlusiński geeft een hoge lob. Hajko rent richting de bal. Hajko schiet op doel. Vykopal bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pawlusiński zal de hoekschop nemen. Hajko kopt de bal weg. Stoklásek rent richting de bal. Stoklásek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kysilka met een harde bal richting middenveld. Pawlusiński kopt de bal weg. Velký probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stoklásek de bal. Stoklásek geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maier probeert de bal aan de voet te houden. Pawlusiński speelt de bal door. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko haalt uit met een fantastische trap. Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:1

13e minuut.
Frýba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajko rent richting de bal. Velký probeert naar een medespeler te passen. Měšťánek is nu in balbezit. Měšťánek haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Niziałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký met een sublieme pass. Hajko rent richting de bal. Hajko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pawlusiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hajko springt en kopt de bal. Stoklásek is nu in balbezit. Stoklásek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Okowita kan de bal niet met de borst controleren. Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hajko de bal. Hajko draait met de bal, schiet en ... Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Vízek controleert de bal met de borst. Měšťánek is nu in balbezit. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko is nu in balbezit. Hajko haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Velký passt de bal met de wreef. Hajko is nu in balbezit. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko verovert de bal door een tackle van achteren. Hajko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hrubeš speelt de bal door. Frýba bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký verovert de bal door een tackle van achteren. Velký geeft een lange en hoge pass. Hajko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Velký de bal. Velký met een sublieme pass. Daar is Hajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajko draait met de bal, schiet en ... Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:3

35e minuut.
Velký onderschept slim de pass. Velký probeert naar een medespeler te passen. Hajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajko schiet op doel. Vykopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:4

36e minuut.
Okowita passt de bal zonder na te denken. Velký is nu in balbezit. Velký passt de bal met de wreef. Hajko is nu in balbezit. Hajko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:5

40e minuut.
Pawlusiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drašar de bal. Pawlusiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Vykopal trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niziałek met de inworp. Velký geeft een hoge lob. Vykopal bokst de bal weg.

44e minuut.
Pawlusiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Měšťánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Měšťánek met een sublieme pass. Hajko rent richting de bal. Hajko draait met de bal, schiet en ... Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 86%, FC Motáci 14%.
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:5

46e minuut.
Azevedo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maier geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Měšťánek de bal onder controle te krijgen. Ponichter rent richting de bal. Ponichter geeft een hoge lob. Měšťánek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pawlusiński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Frýba de bal onder controle te krijgen. Velký probeert naar een medespeler te passen. Měšťánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Měšťánek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kysilka geeft een hoge lob. Ponichter kopt de bal weg. Velký met een sublieme pass. Azevedo rent richting de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:6

67e minuut.
Stoklásek speelt de bal door. Kysilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Velký de bal. Velký draait met de bal, schiet en ... Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoklásek heeft problemen om de bal te vangen. Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velký zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Azevedo de bal. Vykopal bokst de bal weg. Azevedo rent richting de bal. Azevedo haalt uit met een fantastische trap. Vízek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hrubeš met de inworp. Velký bereikt de bal nog maar net als eerste. Velký geeft de bal voor. Azevedo springt en kopt de bal. Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:7

74e minuut.
Frýba is nu in balbezit. Velký onderschept slim de pass. Velký passt de bal in één keer door. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pawlusiński passt de bal met de wreef. Velký rent richting de bal. Velký speelt de bal door. Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azevedo draait met de bal, schiet en ... Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pawlusiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Port komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Port rent richting de bal. Port heeft problemen om de bal te vangen. Port passt de bal met de wreef. Azevedo is nu in balbezit. Azevedo schiet op doel. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoklásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoklásek schiet op doel. Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:8

90e minuut.
Doeltrap. Vykopal trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrubeš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velký geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 71%, FC Motáci 29%.
FC Jiskra Strážnice - FC Motáci 0:8