Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW parszywa >11
7+1 Tactiek (4)(3)(3)
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten redelijk
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Kuyckx probeert naar een medespeler te passen. Zelkowski geeft de bal voor. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Ingesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 1:0

7e minuut.
Kuyckx is nu in balbezit. Leriotis onderschept slim de pass. Leriotis passt de bal met de wreef. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Marinho geeft een hoge lob. Szombierski kopt de bal weg. Daar is Martinchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinchev draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 1:1

10e minuut.
Binder met een sublieme pass. Proietti is nu in balbezit. Proietti geeft de bal voor. Binder rent richting de bal. Binder draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zaferekoşan passt de bal in één keer door. Leriotis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mertol. Leriotis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Leriotis kan niet meer verder spelen. Górny komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Barco neemt vlug de vrije trap. Anderson kopt de bal weg. Górny is nu in balbezit. Górny draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 1:2

19e minuut.
Amartino is nu in balbezit. Kuyckx geeft een hoge lob. Barco rent richting de bal. Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Martinchev geeft een hoge lob. Zaferekoşan kopt de bal weg. Zelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Binder is nu in balbezit. Binder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marinho is nu in balbezit. Marinho geeft een hoge lob. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev draait met de bal, schiet en ... Binder probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zaferekoşan probeert naar een medespeler te passen. Pazzo rent richting de bal. Pazzo geeft een lange en hoge pass. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder haalt uit met een fantastische trap. Sinanoğlu bokst de bal weg.

31e minuut.
Amartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Amartino probeert naar een medespeler te passen. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel. Sinanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pazzo probeert naar een medespeler te passen. Marinho probeert naar een medespeler te passen. Martinchev kan de bal niet met de borst controleren. Binder rent richting de bal. Binder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson rent richting de bal. Martinchev verovert de bal door een tackle van achteren. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 67%, parszywa >11 33%.
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 1:2

47e minuut.
Pazzo is nu in balbezit. Kuyckx begaat een overtreding. Pazzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pazzo met een snel genomen vrije trap. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder draait met de bal, schiet en ... Sinanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sinanoğlu trapt de bal weg van het doel. Piec bereikt de bal nog maar net als eerste. Piec geeft een lange en hoge pass. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Amartino geeft een hoge lob. Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Górny is nu in balbezit. Górny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 1:3

68e minuut.
Zaferekoşan kopt de bal weg. Górny rent richting de bal. Górny passt de bal in één keer door. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gmitrzak geeft de bal voor. Kuyckx kopt de bal weg. Zaferekoşan probeert de bal aan de voet te houden. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 2:3

75e minuut.
Marinho is nu in balbezit. Marinho geeft een lange en hoge pass. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Górny schiet op doel. Sinanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 2:4

79e minuut.
Kuyckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Górny rent richting de bal. Górny geeft de bal voor. Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 2:5

86e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson geeft een hoge lob. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 69%, parszywa >11 31%.
KS ZOPOCIE DW - parszywa >11 3:5