Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: España U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13977
España U21 France U21
5-3-2 Tactiek 5212 TSO 0624
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Lafitte geeft een lange en hoge pass. Duchêne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carpintero. Carpintero krijgt een gele kaart. Duchêne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duchêne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonnard kopt de bal weg. Verrier is nu in balbezit. Verrier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Favreau onderschept slim de pass. Favreau probeert naar een medespeler te passen. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Porrón speelt de bal door. Zandío is nu in balbezit. Zandío met een sublieme pass. Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Verrier kan de bal niet met de borst controleren. Bignon met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - France U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 72%, France U21 28%.
España U21 - France U21 1:0

46e minuut.
Movilla komt het veld opgelopen. Crut komt het veld opgelopen. Romaguera komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaguera onderschept slim de pass. Romaguera met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Lejeune bokst de bal weg.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moso Hernandez komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Hubert komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Verrier is nu in balbezit. Carpintero geeft een lange en hoge pass. Favreau heeft problemen om de bal te vangen. Moso Hernandez is nu in balbezit. Moso Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Baumann komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornet de bal onder controle te krijgen. Zandío rent richting de bal. Zandío passt de bal zonder na te denken. Moso Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moso Hernandez schiet op doel. Lejeune kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Viguier komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Movilla passt de bal in één keer door. Romaguera met een sublieme pass. Zandío probeert naar een medespeler te passen. Moso Hernandez is nu in balbezit. Moso Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lejeune met een harde bal richting middenveld. Zandío rent richting de bal. Duchêne begaat een overtreding. Duchêne krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cornet rent richting de bal. Zandío begaat een overtreding. Cornet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baumann met een snel genomen vrije trap. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ... Muro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornet rent richting de bal. Cornet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
España U21 - France U21 1:1

87e minuut.
Carpintero kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Duchêne rent richting de bal. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero geeft een lange en hoge pass. Moso Hernandez is nu in balbezit. Moso Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Lejeune probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 51%, France U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
España U21 - France U21 1:1