Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - FC Baník Ostrava !!!
433 tiki taka Tactiek 777
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
20 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 40.7
very good Schieten solid
adequate Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kırıkkale onderschept slim de pass. Kırıkkale geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cantilo de bal. Kokić is nu in balbezit. Kokić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kırıkkale probeert naar een medespeler te passen. Řešeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kuchta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuchta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Duygulu geeft een lange en hoge pass. Řešeto met een sublieme pass. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo onderschept slim de pass. Cantilo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cantilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mostovoj rent richting de bal. Mostovoj geeft de bal voor. Řezníček is nu in balbezit. Řezníček haalt uit met een fantastische trap. Arifoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Helvei speelt de bal door. Duygulu is nu in balbezit. Venevyčius onderschept slim de pass. Venevyčius draait met de bal, schiet en ... Arifoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 1:0

18e minuut.
Zagakos geeft de bal voor. Kokić kopt de bal weg. Klungelig pakt Oyama de bal. Cantilo rent richting de bal. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Manole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lagarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagarde passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Řezníček de bal. Řezníček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Duygulu geeft de bal voor. Řešeto is nu in balbezit. Řešeto passt de bal in één keer door. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lagarde probeert de bal met de borst te controleren. Lopilato is nu in balbezit. Lopilato probeert naar een medespeler te passen. Cantilo rent richting de bal. Cantilo draait met de bal, schiet en ... Manole bokst de bal weg.

28e minuut.
Lagarde speelt de bal door. Golgol is nu in balbezit. Golgol geeft de bal voor. Cantilo controleert de bal met de borst. Cantilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lagarde verovert de bal door een tackle van achteren. Lagarde speelt de bal door. Venevyčius is nu in balbezit. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart geeft een hoge lob. Daar is Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidane is nu in balbezit. Zidane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 2:0

39e minuut.
Duygulu is nu in balbezit. Duygulu geeft een lange en hoge pass. Oyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo onderschept slim de pass. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart geeft een lange en hoge pass. Řezníček rent richting de bal. Řezníček draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Campbell komt het veld opgelopen. Zybertowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 67%, FC Baník Ostrava !!! 33%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 2:0

51e minuut.
Molnár geeft de bal voor. Inworp. Oyama met de inworp. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Arifoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Řezníček is nu in balbezit. Řezníček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 3:0

55e minuut.
Ivaschenko geeft de bal voor. Řezníček is nu in balbezit. Řezníček met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ivaschenko geeft een lange en hoge pass. Řešeto rent richting de bal. Řešeto passt de bal zonder na te denken. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 3:1

60e minuut.
Mostovoj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kırıkkale met de inworp. Kokić is nu in balbezit. Kokić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lagarde verovert de bal door een tackle van achteren. Lagarde geeft een lange en hoge pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Arifoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 4:1

62e minuut.
Hart rent richting de bal. Cantilo onderschept slim de pass. Cantilo passt de bal in één keer door. Řešeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešeto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molnár met een harde bal richting middenveld. Řezníček kopt de bal weg. Venevyčius is nu in balbezit. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Arifoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 5:1

70e minuut.
Mostovoj verovert de bal door een tackle van achteren. Mostovoj geeft de bal voor. Zagakos probeert naar een medespeler te passen. Kokić rent richting de bal. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zybertowicz trapt de bal weg van het doel. Golgol kopt de bal weg. Řezníček is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaschenko met de inworp. Řezníček is nu in balbezit. Řezníček geeft een lange en hoge pass. Campbell springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arifoğlu trapt de bal weg. Řešeto is nu in balbezit. Řešeto geeft de bal voor. Zagakos rent richting de bal. Zagakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Řezníček controleert de bal met de borst. Albelda Aliqués rent richting de bal. Albelda Aliqués geeft de bal voor. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ... Arifoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 6:1

83e minuut.
Řešeto speelt de bal door. Kırıkkale geeft de bal voor. Oyama kan de bal niet met de borst controleren. Cantilo rent richting de bal. Cantilo schiet op doel. Zybertowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 6:2

85e minuut.
Ivaschenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırıkkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokić rent richting de bal. Kokić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cantilo passt de bal met de wreef. Zagakos met een sublieme pass. Řezníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Řezníček schiet op doel. Arifoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 48%, FC Baník Ostrava !!! 52%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - FC Baník Ostrava !!! 7:2