Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Cuba U21
Defend Tactiek Il Modello XYZ
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


15e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal zonder na te denken. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een lange en hoge pass. Arévalo springt en kopt de bal. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:1

24e minuut.
Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Méndez geeft een lange en hoge pass. Arévalo rent richting de bal. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:2

28e minuut.
Klaudíny probeert de bal aan de voet te houden. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal met de wreef. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bacigal rent richting de bal. Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák geeft een hoge lob. Klaudíny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
López passt de bal in één keer door. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal in één keer door. Maqueira rent richting de bal. Maqueira haalt uit met een fantastische trap. Malinák bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Sovár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sovár probeert naar een medespeler te passen. Gajdošík controleert de bal met de borst. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een lange en hoge pass. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dubák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:3

41e minuut.
Tereščák rent richting de bal. Tereščák geeft een hoge lob. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Škvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 46%, Cuba U21 54%.
Slovensko U21 - Cuba U21 0:3

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sekel komt het veld opgelopen. Abruta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Proenza komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen. Sanz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Savón met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robles de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:4

74e minuut.
Daar is Proenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proenza met een sublieme pass. Hamborský is nu in balbezit. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angulo komt het veld opgelopen. Plichta komt het veld opgelopen. Patterson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 59%, Cuba U21 41%.
Slovensko U21 - Cuba U21 0:4