Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Siron Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4454
Siron F.C. Dolj
4-3-3-S Tactiek Tactica 04
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk geeft een hoge lob. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Apostolescu kopt de bal weg. Crivac controleert de bal met de borst. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk geeft de bal voor. Mićović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Sauser rent richting de bal. Sauser passt de bal met de wreef. Doyle is nu in balbezit. Doyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Seidenreiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seidenreiter geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitrache de bal. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Polewczyk probeert de bal aan de voet te houden. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciprián verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Apostolescu de bal. Rurkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sauser. Sauser krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Rurkowski de bal. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbriggen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polewczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Rurkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski is nu in balbezit. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Balo onderschept slim de pass. Balo geeft de bal voor. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 47%, F.C. Dolj 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siron - F.C. Dolj 0:0

47e minuut.
Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović geeft een hoge lob. Zurbriggen heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Nović de bal. Nović met een sublieme pass. Seidenreiter rent richting de bal. Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Doyle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Balo onderschept slim de pass. Balo geeft de bal voor. Mitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović rent richting de bal. Mićović geeft een hoge lob. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - F.C. Dolj 1:0

68e minuut.
Sauser passt de bal zonder na te denken. Knobel rent richting de bal. Valerie begaat een overtreding. Valerie krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Dobiáš komt het veld opgelopen. Van den Branden komt het veld opgelopen. Sejdić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doyle verovert de bal door een tackle van achteren. Sejdić verovert de bal door een tackle van achteren. Sejdić passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Apostolescu de bal. Sauser speelt de bal door. Sejdić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mićović de bal. Mićović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 46%, F.C. Dolj 54%.
Siron - F.C. Dolj 1:0