Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2225
Zeby FC Rogatka
belzeb Tactiek 02
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 34.8
goed Schieten slecht
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Pustułka rent richting de bal. Kielonek onderschept slim de pass. Obrębski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obrębski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fijałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea onderschept slim de pass. Chindea draait met de bal, schiet en ... Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman verovert de bal door een tackle van achteren. Ogierman geeft een lange en hoge pass. Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chindea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Klungelig pakt Komar de bal. Achim rent richting de bal. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk schiet op doel. Pleşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 65%, FC Rogatka 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeby - FC Rogatka 0:0

57e minuut.
Bembera geeft de bal voor. Obrębski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bembera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Ogierman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacio rent richting de bal. Pacio geeft de bal voor. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea haalt uit met een fantastische trap. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 69%, FC Rogatka 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zeby - FC Rogatka 0:0