Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VincentVan.org Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2133
VincentVan.org WiDzEwScY TeRrOrYśCi
nova5 Tactiek vvvvvv
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Harnaś kopt de bal weg. Rhode is nu in balbezit. Rhode passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Marcinek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Harnaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 1:0

14e minuut.
Harnaś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ağabəyli met de inworp. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Torrisi met een sublieme pass. Zabawa probeert de bal aan de voet te houden. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus geeft de bal voor. Paganel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaktus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paganel springt en kopt de bal. Marcinek bokst de bal weg.

27e minuut.
Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrisi verovert de bal door een tackle van achteren. Torrisi geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Jaroszyński schiet op doel. Marcinek bokst de bal weg.

35e minuut.
Paganel rent richting de bal. Paganel speelt de bal door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Harnaś probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 2:0

40e minuut.
Marcinek geeft een hoge lob. Inworp. Kaktus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dante ... Strafschop! Jaroszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jaroszyński neemt zijn aanloop. Marcinek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 3:0

45e minuut.
Paganel draait met de bal, schiet en ... Harnaś kopt de bal weg. Daar is Parczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Marcinek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 27%, WiDzEwScY TeRrOrYśCi 73%.
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 3:0

49e minuut.
Wojdała is nu in balbezit. Kaktus verovert de bal door een tackle van achteren. Kaktus speelt de bal door. Paganel is nu in balbezit. Paganel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kaktus rent richting de bal. Kaktus speelt de bal door. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harnaś probeert de bal aan de voet te houden. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Marcinek bokst de bal weg.

63e minuut.
Van Hese onderschept slim de pass. Van Hese geeft een hoge lob. Parczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel onderschept slim de pass. Paganel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Parczewski is nu in balbezit. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Marcinek bokst de bal weg.

69e minuut.
Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harnaś verovert de bal door een tackle van achteren. Harnaś met een sublieme pass. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rhode rent richting de bal. Rhode speelt de bal door. Ağabəyli speelt de bal door. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus passt de bal in één keer door. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Marcinek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 4:0

74e minuut.
Kłos geeft een hoge lob. Inworp. Ağabəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rhode geeft een lange en hoge pass. Paganel krijgt zijn hoofd ertegen. Marcinek bokst de bal weg.

76e minuut.
Torrisi passt de bal zonder na te denken. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli geeft een hoge lob. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jaroszyński rent richting de bal. Kłos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroszyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Paganel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Marcinek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 5:0

81e minuut.
Paganel geeft een lange en hoge pass. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli geeft de bal voor. Kłos probeert de bal aan de voet te houden. Paganel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 19%, WiDzEwScY TeRrOrYśCi 81%.
VincentVan.org - WiDzEwScY TeRrOrYśCi 5:0