Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Srbija U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12700
Srbija U21 Türkiye U21
voimja2 Tactiek van basten 433
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


21e minuut.
Latinović rent richting de bal. Alyanak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latinović springt en kopt de bal. Gümüştan bokst de bal weg.

27e minuut.
Alyanak onderschept slim de pass. Alyanak geeft een lange en hoge pass. Baklavacı kopt de bal weg. Ethemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ethemoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ölker is nu in balbezit. Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Metal verovert de bal door een tackle van achteren. Latinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinović schiet op doel. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Andrić heeft problemen om de bal te vangen. Pandurović is nu in balbezit. Baklavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 55%, Türkiye U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Srbija U21 - Türkiye U21 0:0

52e minuut.
Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Kozan onderschept slim de pass. Kozan met een sublieme pass. Klungelig pakt Baklavacı de bal. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Savcı komt het veld opgelopen. Sancaktaroğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgijević komt het veld opgelopen. Malić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vujić passt de bal zonder na te denken. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević passt de bal in één keer door. Latinović rent richting de bal. Latinović schiet op doel. Gümüştan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilić komt het veld opgelopen. Đuričko komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić met een sublieme pass. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Türkiye U21 1:0

79e minuut.
Andrić geeft de bal voor. Hamşo rent richting de bal. Hamşo passt de bal in één keer door. Sancaktaroğlu is nu in balbezit. Sancaktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sabov passt de bal zonder na te denken. Malić rent richting de bal. Malić passt de bal zonder na te denken. Lilić is nu in balbezit. Lilić haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan bokst de bal weg.

88e minuut.
Georgijević geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Đuričko de bal onder controle te krijgen. Amca met een sublieme pass. Klungelig pakt Malić de bal. Malić geeft de bal voor. Gümüştan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Cicimen geeft de bal voor. Grozdanović met een sublieme pass. Sancaktaroğlu probeert de bal aan de voet te houden. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Marković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 43%, Türkiye U21 57%.
Srbija U21 - Türkiye U21 1:0