Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fahrenayth FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1191
Fahrenayth FC Kastamonu FK
yenisezon Tactiek hazırlık
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 30.5
matig Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Bilgetürk speelt de bal door. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın probeert naar een medespeler te passen. İleri rent richting de bal. İleri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Volkansoy passt de bal met de wreef. Bismil rent richting de bal. Bismil passt de bal zonder na te denken. İleri is nu in balbezit. İleri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 1:0

7e minuut.
Karateke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Değirmencioğlu probeert naar een medespeler te passen. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Czecholiński de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Volkansoy neemt de hoekschop. Aşkın is nu in balbezit. Aşkın draait met de bal, schiet en ... Belenbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aşkın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen passt de bal in één keer door. İleri rent richting de bal. İleri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aşkın met een snelle inworp. Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen probeert naar een medespeler te passen. İleri rent richting de bal. İleri haalt uit met een fantastische trap. Belenbay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 2:0

10e minuut.
Sirmen probeert naar een medespeler te passen. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın probeert naar een medespeler te passen. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri schiet op doel. Belenbay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Volkansoy is nu in balbezit. İleri is nu in balbezit. Reynolds onderschept slim de pass. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen haalt uit met een fantastische trap. Belenbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sirmen passt de bal zonder na te denken. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen haalt uit met een fantastische trap. Belenbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 3:0

18e minuut.
Kraschina passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aşkın met een snelle inworp. Sirmen probeert naar een medespeler te passen. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İleri is nu in balbezit. İleri draait met de bal, schiet en ... Belenbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 4:0

19e minuut.
Yıldıran heeft problemen om de bal te vangen. Yıldıran verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutman neemt de hoekschop. İleri krijgt zijn hoofd ertegen. Belenbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Yıldıran met een harde bal richting middenveld. Inworp. Volkansoy met een snelle inworp. İleri controleert de bal met de borst. İleri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aşkın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirmen rent richting de bal. İleri rent richting de bal. İleri draait met de bal, schiet en ... Belenbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Belenbay met een sublieme pass. Inworp. Volkansoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İleri controleert de bal met de borst. İleri draait met de bal, schiet en ... Belenbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Szwoch geeft de bal voor. Volkansoy met een sublieme pass. Sirmen speelt de bal door. Aşkın heeft problemen om de bal te vangen. Aşkın schiet op doel. Belenbay bokst de bal weg. İleri rent richting de bal. İleri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 5:0

32e minuut.
İleri passt de bal met de wreef. Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen passt de bal met de wreef. Volkansoy is nu in balbezit. Volkansoy geeft een lange en hoge pass. Belenbay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt İleri de bal. İleri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 6:0

37e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen met een sublieme pass. Kutman met een sublieme pass. İleri is nu in balbezit. İleri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 7:0

43e minuut.
Değirmencioğlu met de inworp. Sirmen speelt de bal door. İleri rent richting de bal. İleri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 22%, Kastamonu FK 78%.
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 8:0

47e minuut.
Kutman met een snelle inworp. Sirmen rent richting de bal. Sirmen passt de bal met de wreef. Daar is İleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İleri schiet op doel. Belenbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Belenbay speelt de bal door. Denizli rent richting de bal. Denizli probeert naar een medespeler te passen. İleri is nu in balbezit. İleri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Volkansoy rent richting de bal. Volkansoy passt de bal met de wreef. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 9:0

60e minuut.
Reynolds rent richting de bal. Reynolds passt de bal zonder na te denken. Szwoch rent richting de bal. Szwoch met een sublieme pass. Daar is Belenbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutman met de inworp. Aşkın is nu in balbezit. Aşkın passt de bal met de wreef. Volkansoy geeft een hoge lob. Belenbay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Almeida passt de bal zonder na te denken. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen passt de bal zonder na te denken. İleri is nu in balbezit. İleri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 10:0

65e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Inworp. Volkansoy met de inworp. İleri rent richting de bal. İleri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bilgetürk probeert naar een medespeler te passen. İleri is nu in balbezit. Kraschina rent richting de bal. Aşkın onderschept slim de pass. Aşkın draait met de bal, schiet en ... Belenbay bokst de bal weg. Volkansoy rent richting de bal. Volkansoy schiet op doel. Belenbay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Aşkın met een sublieme pass. Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen passt de bal met de wreef. Daar is İleri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İleri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aşkın rent richting de bal. Aşkın passt de bal met de wreef. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri draait met de bal, schiet en ... Belenbay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutman met een snelle inworp. Sirmen speelt de bal door. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. İleri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkansoy haalt uit met een fantastische trap. Belenbay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 11:0

85e minuut.
İleri verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen rent richting de bal. İleri is nu in balbezit. İleri draait met de bal, schiet en ... Belenbay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Volkansoy speelt de bal door. İleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds is nu in balbezit. İleri verovert de bal door een tackle van achteren. İleri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aşkın is nu in balbezit. Aşkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 13%, Kastamonu FK 87%.
Fahrenayth FC - Kastamonu FK 12:0