Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: realowczary Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1711
realowczary Górnik23 ZDZ
jaro2 Tactiek nowa 4
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
35.8 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen weak


6e minuut.
Szymaniec probeert de bal aan de voet te houden. Maleczek is nu in balbezit. Maleczek geeft de bal voor. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaalibey rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanczewski zal de hoekschop nemen. Karaalibey krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Riedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedel probeert naar een medespeler te passen. Hejno is nu in balbezit. Hejno haalt uit met een fantastische trap. Joković probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lagarde trapt de bal weg van het doel. Milczarek kopt de bal weg. Tacović probeert de bal aan de voet te houden. Tacović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Finozzo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ohman is nu in balbezit. Ohman passt de bal zonder na te denken. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 1:0

17e minuut.
Dymion is nu in balbezit. Dymion geeft een hoge lob. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey schiet op doel. Lagarde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 2:0

18e minuut.
Szymaniec passt de bal met de wreef. Świniorek rent richting de bal. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ... Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Inworp. Riedel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanczewski kan de bal niet met de borst controleren. Niwiński geeft een hoge lob. Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Joković met een sublieme pass. Daar is Kosterfjord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel. Lagarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 3:0

39e minuut.
Finozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Finozzo geeft een hoge lob. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek schiet op doel. Dragan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 3:1

40e minuut.
Joković speelt de bal door. Daar is Maleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleczek passt de bal zonder na te denken. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 45%, Górnik23 ZDZ 55%.
realowczary - Górnik23 ZDZ 3:1

47e minuut.
Joković probeert de bal met de borst te controleren. Riedel verovert de bal door een tackle van achteren. Riedel met een sublieme pass. Hejno rent richting de bal. Hejno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Inworp. Koprowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ołówek geeft een hoge lob. Inworp. Szymaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tacović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Krok is nu in balbezit. Krok geeft een lange en hoge pass. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 3:2

55e minuut.
Alonso controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trastowski komt het veld opgelopen. Kärp komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Szymaniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tacović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacović geeft een hoge lob. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ołówek probeert naar een medespeler te passen. Finozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey geeft de bal voor. Hejno springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Riedel rent richting de bal. Trastowski onderschept slim de pass. Trastowski geeft de bal voor. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hejno is nu in balbezit. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maleczek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Brudzisz kopt de bal weg. Krok is nu in balbezit. Krok geeft de bal voor. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koprowski rent richting de bal. Koprowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realowczary - Górnik23 ZDZ 3:3

83e minuut.
Riedel passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymaniec met de inworp. Tacović kan de bal niet met de borst controleren. Tacović probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Inworp. Szymaniec met de inworp. Tacović geeft een lange en hoge pass. Koprowski rent richting de bal. Koprowski haalt uit met een fantastische trap. Dragan bokst de bal weg. Dymion met een sublieme pass. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... Lagarde bokst de bal weg.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanczewski met een snelle inworp. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey geeft een lange en hoge pass. Daar is Kärp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 4:3

88e minuut.
Niwiński passt de bal met de wreef. Karaalibey is nu in balbezit. Klungelig pakt Karaalibey de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Lagarde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Górnik23 ZDZ 5:3

89e minuut.
Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski rent richting de bal. Trastowski geeft een lange en hoge pass. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 67%, Górnik23 ZDZ 33%.
realowczary - Górnik23 ZDZ 5:3