Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: aslantepe Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1671
aslanyürek İMRANLI
ge. 4 lü Tactiek 532de
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 30.5
uitmuntend Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. Inworp. Grzebaczewski met de inworp. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Yağmur is nu in balbezit. Yağmur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klein de bal. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki schiet op doel. Piwoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Keskinoğlu rent richting de bal. Keskinoğlu passt de bal zonder na te denken. Kučava met een sublieme pass. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Keskinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Keskinoğlu geeft de bal voor. Piwoński speelt de bal door. Šarušić is nu in balbezit. Šarušić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rokosza onderschept slim de pass. Tangorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Piwoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Drăgan de bal. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki schiet op doel. Piwoński bokst de bal weg.

24e minuut.
Kwasibrocki passt de bal zonder na te denken. Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Kučava is nu in balbezit. Kučava schiet op doel. Piwoński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Klein speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šarušić zal de hoekschop nemen. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İMRANLI 1:0

44e minuut.
Šarušić probeert naar een medespeler te passen. Rüya rent richting de bal. Pantenella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantenella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 33%, İMRANLI 67%.
aslanyürek - İMRANLI 1:0

52e minuut.
Efraimov rent richting de bal. Efraimov geeft een hoge lob. Pantenella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantenella draait met de bal, schiet en ... Giacone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aslanyürek - İMRANLI 1:1

67e minuut.
Šarušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarušić passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Kučava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Efraimov passt de bal in één keer door. Gaschen rent richting de bal. Murgoci begaat een overtreding. Murgoci krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kwasibrocki geeft een lange en hoge pass. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tangorra de bal onder controle te krijgen. Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 49%, İMRANLI 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aslanyürek - İMRANLI 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein passt de bal met de wreef. Mymon is nu in balbezit. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 53%, İMRANLI 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aslanyürek - İMRANLI 1:1

111e minuut.
Szántai passt de bal in één keer door. Pantenella heeft problemen om de bal te vangen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Yağmur probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 53%, İMRANLI 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aslanyürek - İMRANLI 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Pantenella kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İMRANLI 1:2
---
Kwasibrocki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aslanyürek - İMRANLI 2:2
---
Szántai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İMRANLI 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rokosza neemt zijn aanloop. Piwoński bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
---
Özarslan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
---
Keskinoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Efraimov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Murgoci zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aslanyürek - İMRANLI 3:3
---
Mymon neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giacone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Kučava legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - İMRANLI 4:3
---