Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 21:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Legia Będzin The Black Mages
Bombinha Tactiek WB2M2W
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
17 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Niiniluoto is nu in balbezit. Niiniluoto probeert naar een medespeler te passen. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel. Fontaine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - The Black Mages 1:0

5e minuut.
McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruohoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Niiniluoto geeft een lange en hoge pass. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Inworp. Deaker met een snelle inworp. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte springt en kopt de bal. Paal!

7e minuut.
Daar is Niiniluoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niiniluoto met een sublieme pass. Deaker geeft een lange en hoge pass. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Fontaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
McPherson is nu in balbezit. McPherson met een sublieme pass. Munck geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fontaine bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli passt de bal in één keer door. Daar is Dragusha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
MacTaggart met de inworp. Deaker geeft de bal voor. Menicatti controleert de bal met de borst. Lazarte rent richting de bal. Jones is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - The Black Mages 2:0

25e minuut.
Niiniluoto is nu in balbezit. Niiniluoto geeft een lange en hoge pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - The Black Mages 3:0

39e minuut.
Vutt met een snelle inworp. Dragusha probeert naar een medespeler te passen. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart speelt de bal door. Jones is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - The Black Mages 4:0

44e minuut.
Bruton probeert naar een medespeler te passen. Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte onderschept slim de pass. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel. Fontaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 52%, The Black Mages 48%.
Legia Będzin - The Black Mages 4:0

49e minuut.
Fontaine geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacTaggart met de inworp. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaker met een snelle inworp. MacTaggart heeft problemen om de bal te vangen. MacTaggart geeft de bal voor. Lazarte krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ruohoniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruohoniemi geeft een hoge lob. Daar is Soleto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mattana geeft een hoge lob. Inworp. Barkāns met de inworp. Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lazarte geeft een hoge lob. Jones rent richting de bal. Soleto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jones is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazarte legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fontaine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Fontaine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - The Black Mages 5:0

69e minuut.
Barkāns rent richting de bal. Barkāns passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Menicatti de bal. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton rent richting de bal. Bruton passt de bal in één keer door. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. Fontaine bokst de bal weg.

72e minuut.
Vutt kan de bal niet met de borst controleren. Jones rent richting de bal. Menicatti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menicatti krijgt een gele kaart. Jones is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazarte neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - The Black Mages 6:0

75e minuut.
Deaker met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruton de bal. Bruton geeft de bal voor. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel. Fontaine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt McPherson de bal. Deaker probeert naar een medespeler te passen. Bruton is nu in balbezit. Bruton geeft een hoge lob. Jones krijgt zijn hoofd ertegen. Fontaine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Munck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munck geeft de bal voor. MacTaggart probeert naar een medespeler te passen. Lazarte rent richting de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deaker met een snelle inworp. MacTaggart speelt de bal door. Bruton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stephens stond buitenspel. Grabarkiewicz komt het veld opgelopen. Birtwistle komt het veld opgelopen. Noronha komt het veld opgelopen. Colwill komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 40%, The Black Mages 60%.
Legia Będzin - The Black Mages 6:0