Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ChocoTeam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3524
ChocoTeam DAC 1904
mozno Tactiek ved
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 34
good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Somersalo is nu in balbezit. Somersalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruchovanský de bal. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý schiet op doel. Ledgerwood bokst de bal weg. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Somersalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rišavý is nu in balbezit. Rišavý schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Davidson de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alcântara met een sublieme pass. Trevižan is nu in balbezit. Trevižan probeert naar een medespeler te passen. Adrian is nu in balbezit. Adrian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ruchovanský geeft een hoge lob. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Strapač rent richting de bal. Strapač haalt uit met een fantastische trap. Ledgerwood probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - DAC 1904 1:0

35e minuut.
Puska kopt de bal weg. Dzilský is nu in balbezit. Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bischeri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevižan passt de bal in één keer door. Yankov rent richting de bal. Yankov geeft de bal voor. Rišavý maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 38%, DAC 1904 62%.
ChocoTeam - DAC 1904 1:0

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cârlan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Yankov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruchovanský geeft de bal voor. Strapač rent richting de bal. Strapač schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rišavý de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 47%, DAC 1904 53%.
ChocoTeam - DAC 1904 1:0