Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pied-carré FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2505
Pied-carré FC Prime
352 Tactiek 5-1-2-2 Mirror
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.4 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge geeft de bal voor. Capote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inworp. Nerey met de inworp. Borroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Borroto geeft een hoge lob. Marichal maakt een snoekduik en kopt de bal. Leclercq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pain rent richting de bal. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote passt de bal in één keer door. Marichal is nu in balbezit. Marichal draait met de bal, schiet en ... Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Martí kopt de bal weg. Daar is Capote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:1

7e minuut.
Inworp. Borroto met een snelle inworp. Nerey heeft problemen om de bal te vangen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote draait met de bal, schiet en ... Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ruffier is nu in balbezit. Borroto onderschept slim de pass. Borroto speelt de bal door. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bats heeft problemen om de bal te vangen. Capote rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:2

14e minuut.
Verbrugge kopt de bal weg. Daar is Bats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote rent richting de bal. Capote haalt uit met een fantastische trap. Leclercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:3

17e minuut.
Verbrugge heeft problemen om de bal te vangen. Capote is nu in balbezit. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel. Leclercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:4

19e minuut.
Belardetti verovert de bal door een tackle van achteren. Belardetti passt de bal in één keer door. Nerey probeert naar een medespeler te passen. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nerey rent richting de bal. Nerey passt de bal zonder na te denken. Daar is Verbrugge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capote rent richting de bal. Capote schiet op doel. Leclercq bokst de bal weg. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. Leclercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:5

23e minuut.
Martí kopt de bal weg. Klungelig pakt Nerey de bal. Nerey geeft de bal voor. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Borroto kopt de bal weg. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal onderschept slim de pass. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Leclercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Marichal is nu in balbezit. Marichal met een sublieme pass. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:6

31e minuut.
Leclercq trapt de bal weg. Nerey kopt de bal weg. Verbrugge kan de bal niet met de borst controleren. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey speelt de bal door. Marichal rent richting de bal. Marichal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Verbrugge de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gauthier trapt de bal weg. Nerey kopt de bal weg. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marichal haalt uit met een fantastische trap. Leclercq probeert wanhopig de bal te grijpen. Verbrugge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borroto speelt de bal door. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Martí speelt de bal door. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachet rent richting de bal. Marichal onderschept slim de pass. Marichal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Bats de bal. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nerey kopt de bal weg. Brachet rent richting de bal. Marichal verovert de bal door een tackle van achteren. Marichal schiet op doel. Leclercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:7

44e minuut.
Nerey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerey passt de bal met de wreef. Borroto rent richting de bal. Borroto geeft de bal voor. Marichal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 81%, Prime 19%.
Pied-carré FC - Prime 0:7

49e minuut.
Borroto geeft de bal voor. Brachet kan de bal niet met de borst controleren. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:8

52e minuut.
Buitenspel voor Capote. Goede buitenspelval van de verdediging. Leclercq maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nerey kopt de bal weg. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Martos verovert de bal door een tackle van achteren. Borroto rent richting de bal. Borroto passt de bal met de wreef. Marichal rent richting de bal. Marichal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bats speelt de bal door. Calvo met een sublieme pass. Daar is Marichal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marichal schiet op doel. Leclercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:9

78e minuut.
Pain rent richting de bal. Pain geeft een lange en hoge pass. Nerey kopt de bal weg. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Leclercq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Martí kopt de bal weg. Brachet heeft problemen om de bal te vangen. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Leclercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Capote kopt de bal weg. Klungelig pakt Verbrugge de bal. Marichal rent richting de bal. Marichal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:10

84e minuut.
Georget probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lebœuf de bal. Marichal verovert de bal door een tackle van achteren. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Leclercq bokst de bal weg.

86e minuut.
Leclercq trapt de bal weg van het doel. Georget controleert de bal met de borst. Nerey geeft een hoge lob. Marichal is nu in balbezit. Marichal schiet op doel. Leclercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Capote de bal. Capote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Prime 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 73%, Prime 27%.
Pied-carré FC - Prime 0:11