Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fotbal Club Iasi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3853
Fotbal Club Iasi F.C. DUNAREA BRAILA
muie Tactiek 4-1-3-2 cjj
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Konkiel kopt de bal weg. Doru is nu in balbezit. Doru passt de bal in één keer door. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doru met een sublieme pass. Czvitkovics probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat draait met de bal, schiet en ... Preoteasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Brands passt de bal met de wreef. Dräger bereikt de bal nog maar net als eerste. Batinica speelt de bal door. Dräger geeft een hoge lob. Lungu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Batinica bereikt de bal nog maar net als eerste. Batinica geeft een lange en hoge pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal in één keer door. Lungu is nu in balbezit. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dräger geeft een hoge lob. Scalat kopt de bal weg. Klungelig pakt Lungu de bal. Lungu schiet op doel. Preoteasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Konkiel de bal. Konkiel geeft een hoge lob. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu schiet op doel. Preoteasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkiel geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scalat rent richting de bal. Scalat schiet op doel. Preoteasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Czvitkovics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Scalat de bal. Lungu rent richting de bal. Lungu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Preoteasa niet meer kan verder spelen. Aiftincăi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 66%, F.C. DUNAREA BRAILA 34%.
Fotbal Club Iasi - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1

47e minuut.
Dräger geeft een hoge lob. Scalat kopt de bal weg. Lungu is nu in balbezit. Lungu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Lungu begaat een overtreding. Dragomirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragomirescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosso is nu in balbezit. Brands tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bucur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brands geeft de bal voor. Lungu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costes. Lungu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Doru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Aiftincăi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scalat is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doru speelt de bal door. Czvitkovics controleert de bal met de borst. Czvitkovics met een sublieme pass. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aiftincăi met een sublieme pass. Dräger rent richting de bal. Dräger passt de bal zonder na te denken. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dankov kopt de bal weg. Lungu is nu in balbezit. Doru speelt de bal door. Klungelig pakt Scalat de bal. Scalat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aiftincăi met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands begaat een overtreding. Brands krijgt een gele kaart. Rosso raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vişinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dräger rent richting de bal. Dräger met een sublieme pass. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Parisio heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - F.C. DUNAREA BRAILA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 59%, F.C. DUNAREA BRAILA 41%.
Fotbal Club Iasi - F.C. DUNAREA BRAILA 0:2