Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rapidistu 1923 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 684
Rapidistu 1923 daffa FC.SC
442 Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 29.3
average Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Darmawan geeft een lange en hoge pass. De Groot is nu in balbezit. Gornati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Groot raakt geblesseerd tijdens het duel. Atmajaya neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 0:1

20e minuut.
Dorfinger passt de bal in één keer door. Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı passt de bal met de wreef. De Groot rent richting de bal. De Groot schiet op doel. Fizedean bokst de bal weg.

24e minuut.
Krisdjianto rent richting de bal. Hồng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Sơn probeert naar een medespeler te passen. Giza heeft problemen om de bal te vangen. Giza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kusunah is nu in balbezit. Mustakari verovert de bal door een tackle van achteren. Zaenal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaenal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Fizedean trapt de bal weg. Sularto kopt de bal weg. De Groot rent richting de bal. De Groot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Darmawan verovert de bal door een tackle van achteren. Darmawan speelt de bal door. Dorfinger met een sublieme pass. Mustakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustakari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:1

40e minuut.
Gornati probeert de bal aan de voet te houden. Rizal rent richting de bal. Rizal speelt de bal door. De Groot is nu in balbezit. De Groot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 58%, daffa FC.SC 42%.
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:2

48e minuut.
Atmajaya probeert naar een medespeler te passen. De Groot rent richting de bal. De Groot probeert naar een medespeler te passen. Lesmana rent richting de bal. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pasaribu neemt vlug de vrije trap. De Groot kopt de bal weg. Lesmana is nu in balbezit. Lesmana schiet op doel. Fizedean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:3

62e minuut.
Rizal heeft problemen om de bal te vangen. De Groot is nu in balbezit. De Groot passt de bal in één keer door. Lesmana rent richting de bal. Lesmana draait met de bal, schiet en ... Fizedean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:4

72e minuut.
Klungelig pakt Adanalı de bal. Adanalı speelt de bal door. Klungelig pakt Atmajaya de bal. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zaenal passt de bal zonder na te denken. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi passt de bal in één keer door. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rizal kopt de bal weg. Adanalı geeft de bal voor. Klungelig pakt Kusunah de bal. Mustakari rent richting de bal. Mustakari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Krisdjianto passt de bal in één keer door. De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groot probeert naar een medespeler te passen. Lesmana heeft problemen om de bal te vangen. Lesmana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 52%, daffa FC.SC 48%.
Rapidistu 1923 - daffa FC.SC 1:5