Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Almiron Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1897
Almiron All Stars United
Almirons 352 Tactiek save jos 1 +
54% Balbezit 46%
12% Spel op eigen helft 88%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten weak
adequate Passen adequate
poor Verdedigen good


1e minuut.
Radinović met de inworp. Ibrir met een sublieme pass. Uyttersprot is nu in balbezit. Radinović geeft een lange en hoge pass. Łoskot krijgt zijn hoofd ertegen. Van Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Radinović met de inworp. Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Tarasiuk speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Van Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 1:0

6e minuut.
Radinović passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz passt de bal met de wreef. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Radinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortoni rent richting de bal. Mortoni passt de bal zonder na te denken. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 2:0

9e minuut.
Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz passt de bal in één keer door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 3:0

11e minuut.
Sultani is nu in balbezit. Sultani geeft een hoge lob. Inworp. Radinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantilov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pilarz is nu in balbezit. Pilarz speelt de bal door. Araszkiewicz speelt de bal door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Van Parys bokst de bal weg. Mortoni is nu in balbezit. Mortoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 4:0

21e minuut.
Radinović onderschept slim de pass. Radinović probeert naar een medespeler te passen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Van Parys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 5:0

25e minuut.
Tovaryš verovert de bal door een tackle van achteren. Colpaert is nu in balbezit. Mortoni probeert naar een medespeler te passen. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tarasiuk is nu in balbezit. Tarasiuk passt de bal zonder na te denken. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 6:0

34e minuut.
Dürmeier met een sublieme pass. Radinović probeert naar een medespeler te passen. Pilarz speelt de bal door. Colpaert rent richting de bal. Colpaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tarasiuk passt de bal zonder na te denken. Colpaert rent richting de bal. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. Van Parys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 7:0

43e minuut.
Pantilov probeert de bal aan de voet te houden. Mortoni is nu in balbezit. Mortoni passt de bal met de wreef. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araszkiewicz speelt de bal door. Colpaert is nu in balbezit. Colpaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 8:0

44e minuut.
Sultani speelt de bal door. Coulon is nu in balbezit. Coulon geeft een lange en hoge pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 9:0

45e minuut.
Manu komt het veld opgelopen. Bizet komt het veld opgelopen. Edman komt het veld opgelopen. Imperador komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 10%, All Stars United 90%.
Almiron - All Stars United 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Tovaryš de bal. Sultani rent richting de bal. Łoskot onderschept slim de pass. Colpaert rent richting de bal. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bizet kopt de bal weg. Pantilov is nu in balbezit. Pantilov passt de bal met de wreef. Colpaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Colpaert haalt uit met een fantastische trap. Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 10:0

55e minuut.
Tovaryš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imperador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Edman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Imperador de bal. Imperador probeert naar een medespeler te passen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 11:0

59e minuut.
Łoskot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żubrowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mortoni passt de bal in één keer door. Imperador bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperador draait met de bal, schiet en ... Colpaert heeft problemen om de bal te vangen. Colpaert schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 12:0

63e minuut.
Bizet passt de bal zonder na te denken. Imperador rent richting de bal. Imperador passt de bal met de wreef. Żubrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żubrowski draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colpaert is nu in balbezit. Colpaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Almiron - All Stars United 13:0

66e minuut.
Pantilov met een sublieme pass. Klungelig pakt Tovaryš de bal. Żubrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żubrowski draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almiron 14%, All Stars United 86%.
Almiron - All Stars United 13:0