Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vraja Marii
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4659
A.C.S.S. Callatis Mangalia F.C. Corvinul
NC Tactiek 00-CT-02
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Inworp. Micu met de inworp. Coc is nu in balbezit. Klungelig pakt Coc de bal. Coc schiet op doel. Velican bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Inworp. Coc met een snelle inworp. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik geeft een hoge lob. Vesik rent richting de bal. Klungelig pakt Vesik de bal. Vesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Profire kan de bal niet met de borst controleren. Vesik verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic speelt de bal door. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Profire passt de bal in één keer door. Coc rent richting de bal. Drăguloiu begaat een overtreding. Drăguloiu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Minciună komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.S.S. Callatis Mangalia 46%, F.C. Corvinul 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. Corvinul 0:0

53e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord geeft een lange en hoge pass. Bęś heeft problemen om de bal te vangen. Apostu rent richting de bal. Apostu schiet op doel. Levy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apostu is nu in balbezit. Apostu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bęś is nu in balbezit. Bęś met een sublieme pass. Profire rent richting de bal. Profire haalt uit met een fantastische trap. Rednic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Fedorca geeft de bal voor. Diaconeasa rent richting de bal. Bęś onderschept slim de pass. Bęś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pavićević geeft de bal voor. Bęś probeert de bal met de borst te controleren. Micu begaat een overtreding. Micu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Diaconeasa met een snelle inworp. Profire rent richting de bal. Apostu onderschept slim de pass. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Profire passt de bal zonder na te denken. Amânar rent richting de bal. Amânar geeft een lange en hoge pass. Profire rent richting de bal. Profire haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.S.S. Callatis Mangalia 53%, F.C. Corvinul 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C.S.S. Callatis Mangalia - F.C. Corvinul 0:0