Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AVIA Świdnik Narodowy
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3209
AVIA Świdnik Los_Pumas
By Antos Tactiek 5-1-2-2Q
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.6 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski speelt de bal door. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:1

7e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães verovert de bal door een tackle van achteren. Nomães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:2

8e minuut.
Przymorski passt de bal zonder na te denken. Nixon is nu in balbezit. Nixon passt de bal met de wreef. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Öispuu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esposito met een snelle inworp. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Fane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz passt de bal zonder na te denken. Nomães is nu in balbezit. Nomães haalt uit met een fantastische trap. Fane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:3

18e minuut.
Kozomara is nu in balbezit. Kozomara geeft de bal voor. Nomães rent richting de bal. Nomães draait met de bal, schiet en ... Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:4

20e minuut.
Zehtinski is nu in balbezit. Nomães onderschept slim de pass. Acemoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Acemoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Acemoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Kus probeert naar een medespeler te passen. Beta is nu in balbezit. Gigliozzi onderschept slim de pass. Esposito geeft een lange en hoge pass. Nomães maakt een snoekduik en kopt de bal. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gigliozzi kopt de bal weg. Kus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Nomães rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nixon zal de hoekschop nemen. Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães onderschept slim de pass. Nomães schiet op doel. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:5

25e minuut.
Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Öispuu de bal. Nomães rent richting de bal. Nomães schiet op doel. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:6

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaiani komt het veld opgelopen. Kalezić komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Gigliozzi is nu in balbezit. Brama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gigliozzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cinpoeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nomães is nu in balbezit. Nomães schiet op doel. Fane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nixon neemt de hoekschop. Nomães springt en kopt de bal. Fane bokst de bal weg.

38e minuut.
Vaiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Kus de bal. Öispuu rent richting de bal. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Nomães rent richting de bal. Nomães passt de bal met de wreef. Öispuu is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kus met een sublieme pass. Vaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani passt de bal zonder na te denken. Nomães heeft problemen om de bal te vangen. Nomães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 70%, Los_Pumas 30%.
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:7

48e minuut.
Zajączkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaiani de bal. Vaiani passt de bal met de wreef. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nixon rent richting de bal. Nixon passt de bal met de wreef. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:8

56e minuut.
Kalezić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kalezić de bal. Kalezić speelt de bal door. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Vaiani passt de bal zonder na te denken. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Kalezić met een sublieme pass. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kus heeft problemen om de bal te vangen. Nomães is nu in balbezit. Nomães draait met de bal, schiet en ... Fane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cinpoeru onderschept slim de pass. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić geeft een lange en hoge pass. Daar is Nomães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nomães haalt uit met een fantastische trap. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:9

66e minuut.
Vaiani rent richting de bal. Vaiani met een sublieme pass. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. Fane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 0:10

68e minuut.
Zajączkowski rent richting de bal. Przymorski onderschept slim de pass. Kalezić probeert naar een medespeler te passen. Nomães is nu in balbezit. Nomães haalt uit met een fantastische trap. Fane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ułazik schiet op doel. Nixon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brama rent richting de bal. Brama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 1:10

73e minuut.
Klungelig pakt Zająkała de bal. Zająkała geeft de bal voor. Inworp. Kalezić met een snelle inworp. Vaiani geeft een hoge lob. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nomães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nomães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 1:11

74e minuut.
Vaiani met een sublieme pass. Nixon probeert naar een medespeler te passen. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 1:12

76e minuut.
Nixon met een sublieme pass. Zająkała is nu in balbezit. Rojas onderschept slim de pass. Rojas schiet op doel. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brama kopt de bal weg. Vaiani speelt de bal door. Nomães bereikt de bal nog maar net als eerste. Nomães schiet op doel. Fane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 1:13

82e minuut.
Öispuu verovert de bal door een tackle van achteren. Öispuu geeft een lange en hoge pass. Vaiani rent richting de bal. Vaiani geeft een hoge lob. Nomães springt en kopt de bal. Fane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Nixon met de inworp. Vaiani rent richting de bal. Vaiani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nixon de bal. Nixon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gigliozzi passt de bal met de wreef. Vaiani met een sublieme pass. Daar is Zehtinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nomães rent richting de bal. Nomães schiet op doel. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski geeft een hoge lob. Daar is Zająkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaiani probeert naar een medespeler te passen. Nomães rent richting de bal. Nomães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - Los_Pumas 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 69%, Los_Pumas 31%.
AVIA Świdnik - Los_Pumas 1:14