Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fargo Kicks AC Gadelhas
NtMinus1Fl Tactiek engodermx
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
71.3 gemiddelde waardering 71.6
excellent Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Świniorek rent richting de bal. Dalmolin verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmolin probeert naar een medespeler te passen. Çeviker rent richting de bal. Çeviker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Çeviker rent richting de bal. Çeviker passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Marí probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Stefaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Çeviker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefaniak. Stefaniak krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kaim geeft een hoge lob. Miljković heeft problemen om de bal te vangen. Skok onderschept slim de pass. Zeqo geeft een hoge lob. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zeqo rent richting de bal. Zeqo passt de bal met de wreef. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira draait met de bal, schiet en ... Ordiales probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 44%, AC Gadelhas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fargo Kicks - AC Gadelhas 0:0

47e minuut.
Daar is Dalmolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmolin passt de bal zonder na te denken. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Mormocea kopt de bal weg. Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Çeviker rent richting de bal. Çeviker geeft een hoge lob. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

55e minuut.
Çeviker is nu in balbezit. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Marazzi is nu in balbezit. Żądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zeqo kan de bal niet met de borst controleren. Żądło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeqo. Zeqo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zeqo is nu in balbezit. Voyeux onderschept slim de pass. Voyeux speelt de bal door. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mormocea passt de bal zonder na te denken. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker passt de bal in één keer door. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dalmolin met een sublieme pass. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker met een sublieme pass. Żądło is nu in balbezit. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Românaş komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Dalmolin met een snelle inworp. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Marazzi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Voyeux speelt de bal door. Żądło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldt. Boldt krijgt een gele kaart. Żądło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voyeux komt bij de bal en schiet. Marí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marazzi springt en kopt de bal. Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Jelescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - AC Gadelhas 0:1

76e minuut.
Vlahuţă geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fassbinder de bal onder controle te krijgen. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ... Marí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - AC Gadelhas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 69%, AC Gadelhas 31%.
Fargo Kicks - AC Gadelhas 0:2