Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALTAY Gsigos
ALTAY 5-3-2 Tactiek igos442
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 45
wonderbaarlijk Schieten goed
uitmuntend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Saleta kopt de bal weg. Wabik rent richting de bal. Wabik passt de bal met de wreef. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Paciosi rent richting de bal. Kossakowski begaat een overtreding. Paciosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wabik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mayz maakt een snoekduik en kopt de bal. Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 1:0

8e minuut.
Conde speelt de bal door. Paciosi rent richting de bal. Mayz rent richting de bal. Mayz draait met de bal, schiet en ... Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 2:0

10e minuut.
Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski met een sublieme pass. Wabik met een sublieme pass. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Paciosi kopt de bal weg. Wabik rent richting de bal. Postelnicu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Postelnicu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Prisecari rent richting de bal. Prisecari geeft een hoge lob. Mayz kopt de bal weg. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi schiet op doel. Venczel bokst de bal weg. Soares Nascimento speelt de bal door. Buchnajzer heeft problemen om de bal te vangen. Robalo is nu in balbezit. Wabik geeft de bal voor. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 3:0

18e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Mayz kopt de bal weg. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi schiet op doel. Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 4:0

23e minuut.
Saleta kopt de bal weg. Solner rent richting de bal. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik geeft een lange en hoge pass. Prisecari kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buchnajzer rent richting de bal. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde passt de bal in één keer door. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 5:0

26e minuut.
Wabik is nu in balbezit. Wabik probeert naar een medespeler te passen. Paciosi is nu in balbezit. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz schiet op doel. Venczel bokst de bal weg.

31e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal met de wreef. Noubi speelt de bal door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik geeft een lange en hoge pass. Daar is Kossakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciosi onderschept slim de pass. Paciosi schiet op doel. Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 6:0

34e minuut.
Baliţiu speelt de bal door. Noubi rent richting de bal. Noubi passt de bal zonder na te denken. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Robalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wabik geeft de bal voor. Saleta heeft problemen om de bal te vangen. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hurskanen is nu in balbezit. Hurskanen geeft de bal voor. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz is nu in balbezit. Mayz draait met de bal, schiet en ... Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solner rent richting de bal. Solner geeft een lange en hoge pass. Barreiro is nu in balbezit. Barreiro geeft een hoge lob. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 31%, Gsigos 69%.
ALTAY - Gsigos 7:0

46e minuut.
Kuźniewski geeft een lange en hoge pass. Paciosi speelt de bal door. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari geeft een hoge lob. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 8:0

50e minuut.
Wabik rent richting de bal. Wabik passt de bal zonder na te denken. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari geeft een lange en hoge pass. Mayz krijgt zijn hoofd ertegen. Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kossakowski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 9:0

53e minuut.
Mayz kopt de bal weg. Klungelig pakt Soares Nascimento de bal. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 10:0

54e minuut.
Quartieri geeft een lange en hoge pass. Prisecari kopt de bal weg. Daar is Saleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayz rent richting de bal. Mayz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Paciosi verovert de bal door een tackle van achteren. Prisecari speelt de bal door. Mayz is nu in balbezit. Mayz draait met de bal, schiet en ... Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 11:0

63e minuut.
Wabik met een sublieme pass. Klungelig pakt Prisecari de bal. Prisecari geeft een hoge lob. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wabik speelt de bal door. Daar is Prisecari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prisecari geeft een hoge lob. Mayz is nu in balbezit. Mayz schiet op doel. Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kuźniewski met een sublieme pass. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari geeft een hoge lob. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Wabik probeert naar een medespeler te passen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal zonder na te denken. Mayz is nu in balbezit. Mayz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 12:0

74e minuut.
Soares Nascimento rent richting de bal. Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Prisecari passt de bal zonder na te denken. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 13:0

78e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Wabik verovert de bal door een tackle van achteren. Wabik passt de bal met de wreef. Daar is Paciosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 14:0

79e minuut.
Robalo rent richting de bal. Robalo met een sublieme pass. Mayz rent richting de bal. Mayz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 15:0

89e minuut.
Prisecari heeft problemen om de bal te vangen. Prisecari passt de bal in één keer door. Mayz is nu in balbezit. Mayz haalt uit met een fantastische trap. Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 16:0

90e minuut.
Prisecari is nu in balbezit. Prisecari passt de bal met de wreef. Conde is nu in balbezit. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciosi schiet op doel. Venczel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ALTAY - Gsigos 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALTAY 25%, Gsigos 75%.
ALTAY - Gsigos 17:0