Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Arena Viselor
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12275
G4 Vulcan Nebunii
New Tactiek tactica mod
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Marcu verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci geeft een hoge lob. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael schiet op doel. Cimoszewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Nebunii 1:0

13e minuut.
Durleci met een sublieme pass. Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu passt de bal in één keer door. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cimoszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Tănăsescu met een sublieme pass. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael speelt de bal door. Crăciun rent richting de bal. Crăciun schiet op doel. Cimoszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tănăsescu passt de bal in één keer door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Durleci onderschept slim de pass. Durleci passt de bal met de wreef. Crăciun rent richting de bal. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Van Schepdael is nu in balbezit. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... Cimoszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal in één keer door. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael schiet op doel. Diamandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cimoszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 28%, Nebunii 72%.
G4 Vulcan - Nebunii 1:0

49e minuut.
Dvornic geeft de bal voor. Crăciun heeft problemen om de bal te vangen. Van Schepdael bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ... Diamandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marcu probeert naar een medespeler te passen. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic passt de bal in één keer door. Van Schepdael rent richting de bal. Van Schepdael draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu geeft een hoge lob. Diamandi geeft een hoge lob. Chiţu rent richting de bal. Chiţu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu speelt de bal door. Durleci is nu in balbezit. Chiţu onderschept slim de pass. Chiţu schiet op doel. Gorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Marcu probeert naar een medespeler te passen. Van Schepdael is nu in balbezit. Van Schepdael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Nebunii 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 34%, Nebunii 66%.
G4 Vulcan - Nebunii 2:0