Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarık İnsaat SK Gsigos
5 2 3 forvet Tactiek igos442
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
73.3 gemiddelde waardering 46.1
magical Schieten adequate
outstanding Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Kossakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan onderschept slim de pass. Çopan passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tüzün passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Hamid is nu in balbezit. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Venczel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tüzün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tanrıöver maakt een snoekduik en kopt de bal. Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 1:0

6e minuut.
Crivelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 2:0

7e minuut.
Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver geeft een lange en hoge pass. Hamid kopt de bal weg. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tanrıöver rent richting de bal. Solner begaat een overtreding. Tanrıöver raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzün zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen. Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Robalo rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver is nu in balbezit. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tüzün speelt de bal door. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento onderschept slim de pass. Crivelli rent richting de bal. Crivelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Özeren geeft de bal voor. Hamid kopt de bal weg. Tanrıöver is nu in balbezit. Hamid rent richting de bal. Hamid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Tüzün passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver rent richting de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 3:0

30e minuut.
Tanrıöver is nu in balbezit. Darnowski rent richting de bal. Tanrıöver verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 4:0

32e minuut.
Noubi is nu in balbezit. Tüzün verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Daar is Noubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzün verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün probeert naar een medespeler te passen. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Venczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kossakowski geeft een lange en hoge pass. Crivelli is nu in balbezit. Crivelli geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 5:0

37e minuut.
Tolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün passt de bal zonder na te denken. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Tolkar geeft een hoge lob. Çopan is nu in balbezit. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 6:0

42e minuut.
Kandilli onderschept slim de pass. Kandilli geeft een hoge lob. Tanrıöver kopt de bal weg. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crivelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. Venczel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 20%, Gsigos 80%.
Tarık İnsaat SK - Gsigos 6:0

48e minuut.
Çopan rent richting de bal. Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski met een sublieme pass. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Soares Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamid onderschept slim de pass. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 7:0

49e minuut.
Çopan passt de bal met de wreef. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver passt de bal met de wreef. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hamid passt de bal in één keer door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tüzün geeft een hoge lob. Tanrıöver is nu in balbezit. Klungelig pakt Tanrıöver de bal. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Venczel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 8:0

54e minuut.
Tanrıöver rent richting de bal. Saleta onderschept slim de pass. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. Venczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 9:0

57e minuut.
Tanrıöver passt de bal in één keer door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan passt de bal zonder na te denken. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Venczel trapt de bal weg van het doel. Robalo heeft problemen om de bal te vangen. Crivelli is nu in balbezit. Crivelli geeft een hoge lob. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 10:0

58e minuut.
Jahnson is nu in balbezit. Jahnson passt de bal in één keer door. Daar is Noubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıöver onderschept slim de pass. Tanrıöver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Klungelig pakt Crivelli de bal. Crivelli passt de bal met de wreef. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid draait met de bal, schiet en ... Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 11:0

70e minuut.
Tolkar geeft de bal voor. Hamid kopt de bal weg. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Venczel trapt de bal weg. Tüzün kopt de bal weg. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çopan rent richting de bal. De bal raakt de paal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 12:0

74e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Çopan passt de bal in één keer door. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 13:0

78e minuut.
Tanrıöver geeft de bal voor. Klungelig pakt Soares Nascimento de bal. Saleta is nu in balbezit. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarık İnsaat SK - Gsigos 14:0

80e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çopan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzün zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çopan springt en kopt de bal. Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Solner speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Çopan passt de bal met de wreef. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soares Nascimento probeert de bal met de borst te controleren. Hamid rent richting de bal. Hamid haalt uit met een fantastische trap. Venczel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Noubi rent richting de bal. Tolkar onderschept slim de pass. Tolkar geeft een hoge lob. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ... Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamid rent richting de bal. Venczel bokst de bal weg. Hamid is nu in balbezit. Hamid draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crivelli neemt de hoekschop. Hamid krijgt zijn hoofd ertegen. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarık İnsaat SK 22%, Gsigos 78%.
Tarık İnsaat SK - Gsigos 14:0