Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Brasovia FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6500
Brasovia FC adrianos@club
532 Tactiek Aditionala 2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Lisek geeft de bal voor. Panait kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marcotti de bal onder controle te krijgen. Krogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gökkentli geeft de bal voor. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Domachowski de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Codrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Filippini speelt de bal door. Kasprzak kopt de bal weg. Domachowski probeert de bal met de borst te controleren. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - adrianos@club 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Panait de bal. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz geeft de bal voor. Daar is Domachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - adrianos@club 0:2

19e minuut.
Gökkentli onderschept slim de pass. Gökkentli probeert naar een medespeler te passen. Lincz is nu in balbezit. Lincz geeft een lange en hoge pass. Domachowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Iacomi met een sublieme pass. Krogsgaard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gökkentli. Gökkentli krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Stănică rent richting de bal. Lincz onderschept slim de pass. Lincz met een sublieme pass. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel. Codrescu bokst de bal weg.

41e minuut.
Wührer met een sublieme pass. Kasprzak geeft de bal voor. Domachowski controleert de bal met de borst. Fumero is nu in balbezit. Fumero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - adrianos@club 0:3

42e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ geeft de bal voor. Daar is Domachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski schiet op doel. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - adrianos@club 0:4

44e minuut.
Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak geeft een lange en hoge pass. Lincz is nu in balbezit. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 65%, adrianos@club 35%.
Brasovia FC - adrianos@club 0:4

47e minuut.
Adams kopt de bal weg. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. Lisek geeft een lange en hoge pass. Mora probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli geeft een lange en hoge pass. Fumero kopt de bal weg. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Filippini probeert naar een medespeler te passen. Lincz kopt de bal weg. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero rent richting de bal. Fumero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lincz zal de hoekschop nemen. Kasprzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - adrianos@club 0:5

57e minuut.
Domachowski speelt de bal door. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak passt de bal met de wreef. Fumero rent richting de bal. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Codrescu speelt de bal door. Gökkentli kopt de bal weg. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gökkentli is nu in balbezit. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora passt de bal met de wreef. Stănică rent richting de bal. Stănică geeft de bal voor. Filippini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lord probeert de bal met de borst te controleren. Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak passt de bal zonder na te denken. Domachowski controleert de bal met de borst. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Codrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gökkentli passt de bal met de wreef. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz passt de bal met de wreef. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kasprzak heeft problemen om de bal te vangen. Kasprzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fumero probeert naar een medespeler te passen. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak passt de bal met de wreef. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lincz probeert naar een medespeler te passen. Fumero rent richting de bal. Fumero probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Codrescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - adrianos@club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 60%, adrianos@club 40%.
Brasovia FC - adrianos@club 0:6