Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrołojący KTS Żabcie
oblawa Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 33.1
solid Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Satılmaz speelt de bal door. Pajković is nu in balbezit. Pajković geeft de bal voor. Daar is Życiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Życiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 1:0

8e minuut.
Życiński probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik is nu in balbezit. Dandolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kożusznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Molski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs verovert de bal door een tackle van achteren. Göröcs met een sublieme pass. Życiński is nu in balbezit. Życiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Molski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski geeft de bal voor. Życiński kan de bal niet met de borst controleren. Życiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skoraszewski probeert naar een medespeler te passen. Szczupak met een sublieme pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Skoraszewski geeft een hoge lob. Molski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kożusznik de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 2:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuajara de bal onder controle te krijgen. Kożusznik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Banu ... Strafschop! Banu krijgt een gele kaart. Kożusznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Skoraszewski kopt de bal weg. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs passt de bal zonder na te denken. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Molski speelt de bal door. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński passt de bal met de wreef. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. Milion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Christodimitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skoraszewski passt de bal zonder na te denken. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Milion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dandolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Göröcs geeft een hoge lob. Sandecki kopt de bal weg. Göröcs is nu in balbezit. Göröcs geeft een lange en hoge pass. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Milion trapt de bal weg van het doel. Skoraszewski probeert naar een medespeler te passen. Życiński heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrołojący 38%, KTS Żabcie 62%.
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 3:0

47e minuut.
Dandolo kopt de bal weg. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski onderschept slim de pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Milion rent richting de bal. Dandolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milion is nu in balbezit. Dandolo rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 4:0

55e minuut.
Kociniak komt het veld opgelopen. Maleczek komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Molski rent richting de bal. Molski passt de bal zonder na te denken. Daar is Galaschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pajković geeft een lange en hoge pass. Molski kopt de bal weg. Klungelig pakt Satılmaz de bal. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Kotkiewicz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak passt de bal in één keer door. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik schiet op doel. Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 5:0

64e minuut.
Klungelig pakt Kożusznik de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dandolo. Kożusznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczupak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kożusznik springt en kopt de bal. Milion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kożusznik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 6:0

78e minuut.
Kotkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Maleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galaschek is nu in balbezit. Maleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Maleczek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Doeltrap. Medalik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Galaschek geeft een hoge lob. Inworp. Göröcs met de inworp. Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczupak geeft een hoge lob. Milion bokst de bal weg. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 7:0

88e minuut.
Kociniak kopt de bal weg. Daar is Bakó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molski speelt de bal door. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Milion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleczek draait met de bal, schiet en ... Milion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrołojący 35%, KTS Żabcie 65%.
FC Ostrołojący - KTS Żabcie 8:0