Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Argentina U21
A11 Tactiek 532 mundial
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Bertoa is nu in balbezit. Bertoa passt de bal zonder na te denken. Zamolo rent richting de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bertoa passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostás begaat een overtreding. Rostás krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zacarías met de inworp. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich geeft de bal voor. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Burcsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 59%, Argentina U21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magyarország U21 - Argentina U21 0:0

46e minuut.
Gulácsy komt het veld opgelopen. Ignácz komt het veld opgelopen. Gyimesi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trimarco komt het veld opgelopen. Sirio komt het veld opgelopen. Zerneri komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ignácz passt de bal met de wreef. Gyimesi rent richting de bal. Huanambal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huanambal krijgt een gele kaart. Gyimesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gyimesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minarik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mesanich geeft de bal voor. Ráczkevy heeft problemen om de bal te vangen. Zerneri is nu in balbezit. Zerneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sirio onderschept slim de pass. Sirio passt de bal in één keer door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 31%, Argentina U21 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magyarország U21 - Argentina U21 0:0