Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Grunwald Poznań Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2307
FC Grunwald Poznań Beer SV
taktyka 99 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Siekiera onderschept slim de pass. Olszyna is nu in balbezit. Siekiera begaat een overtreding. Siekiera krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Medalik heeft problemen om de bal te vangen. Medalik passt de bal zonder na te denken. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap. Bérczy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 1:0

17e minuut.
Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik verovert de bal door een tackle van achteren. Medalik geeft een hoge lob. Van Steenberghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Bérczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Juśko probeert de bal met de borst te controleren. Węgrzyk is nu in balbezit. Juśko begaat een overtreding. Juśko krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Olszyna rent richting de bal. Olszyna met een sublieme pass. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ... Bérczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Medalik rent richting de bal. Medalik passt de bal in één keer door. Olszyna speelt de bal door. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Rycerz de bal. Van Steenberghe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycerz. Van Steenberghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juśko met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gołota passt de bal in één keer door. Inworp. Rybkiewicz met de inworp. Medalik controleert de bal met de borst. Olszyna geeft de bal voor. Bérczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 2:0

34e minuut.
Węgrzyk is nu in balbezit. Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert passt de bal zonder na te denken. Medalik is nu in balbezit. Medalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Medalik speelt de bal door. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe schiet op doel. Bérczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 3:0

39e minuut.
Olszyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszyna met een sublieme pass. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap. Bérczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 4:0

43e minuut.
Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga passt de bal zonder na te denken. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe schiet op doel. Bérczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 30%, Beer SV 70%.
FC Grunwald Poznań - Beer SV 5:0

46e minuut.
Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga is nu in balbezit. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 6:0

55e minuut.
Gwalbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert met een sublieme pass. Jurczyga met een sublieme pass. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap. Bérczy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jurczyga neemt de hoekschop. Van Steenberghe heeft problemen om de bal te vangen. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 7:0

61e minuut.
Siekiera geeft een hoge lob. Inworp. Rybkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olszyna is nu in balbezit. Olszyna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jurczyga met een sublieme pass. Van Steenberghe rent richting de bal. Medalik is nu in balbezit. Medalik haalt uit met een fantastische trap. Drywa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 8:0

79e minuut.
Olszyna speelt de bal door. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik met een sublieme pass. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Beer SV 9:0

85e minuut.
Haremza geeft de bal voor. Daar is Węgrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 22%, Beer SV 78%.
FC Grunwald Poznań - Beer SV 9:0