Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS NAJLEPSI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4385
KS NAJLEPSI Loozaki
próba 1 Tactiek 541HD
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
29.4 gemiddelde waardering 39.4
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pabón speelt de bal door. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek speelt de bal door. Matecki rent richting de bal. Matecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brygoła geeft de bal voor. Pabón is nu in balbezit. Matecki verovert de bal door een tackle van achteren. Matecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Piesio met een sublieme pass. Brygoła met een sublieme pass. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki is nu in balbezit. Matecki haalt uit met een fantastische trap. Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pabón is nu in balbezit. Pabón geeft een lange en hoge pass. Ławecki probeert de bal met de borst te controleren. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barcelona is nu in balbezit. Barcelona probeert naar een medespeler te passen. Kieliszek is nu in balbezit. Matecki onderschept slim de pass. Matecki schiet op doel. Chierchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón is nu in balbezit. Piesio verovert de bal door een tackle van achteren. Matecki is nu in balbezit. Matecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Piesio probeert naar een medespeler te passen. Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek passt de bal met de wreef. Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sauer heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczek geeft een hoge lob. Matecki is nu in balbezit. Matecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brygoła rent richting de bal. Brygoła geeft een lange en hoge pass. Daar is Astramowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astramowicz passt de bal in één keer door. Piesio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 77%, Loozaki 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS NAJLEPSI - Loozaki 0:0

58e minuut.
Astramowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesio controleert de bal met de borst. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio onderschept slim de pass. Piesio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Brygoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilczek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Kieliszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Firmino komt het veld opgelopen. Astramowicz met de inworp. Wanglorz rent richting de bal. Piesio verovert de bal door een tackle van achteren. Piesio geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 71%, Loozaki 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS NAJLEPSI - Loozaki 0:0