Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ashburton Grove
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3105
NKS Arsenal Lechia Władcy Północy
Arsenal4ever! Tactiek k
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Feskens probeert naar een medespeler te passen. Araújo is nu in balbezit. Kerbera maakt een afschuwelijke overtreding. Kerbera krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Skrzekowski met de inworp. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata probeert naar een medespeler te passen. Sobiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ergić is nu in balbezit. Ergić geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikšić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ślęzak probeert naar een medespeler te passen. Feskens probeert naar een medespeler te passen. Araújo is nu in balbezit. Araújo haalt uit met een fantastische trap. Cernea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - Lechia Władcy Północy 1:0

21e minuut.
Ideias is nu in balbezit. Ideias geeft een lange en hoge pass. Araújo is nu in balbezit. Gorzejewski is nu in balbezit. Gorzejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pilikowski met een sublieme pass. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuligłowa. Kuriata raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 57%, Lechia Władcy Północy 43%.
NKS Arsenal - Lechia Władcy Północy 1:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ideias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzekowski is nu in balbezit. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski schiet op doel. Cernea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sobiech onderschept slim de pass. Sobiech met een sublieme pass. Buftea rent richting de bal. Buftea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Foltyn de bal onder controle te krijgen. Ślęzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ślęzak met een sublieme pass. Pilikowski kopt de bal weg. Ergić heeft problemen om de bal te vangen. Sobiech rent richting de bal. Sobiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stuligłowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikołajski speelt de bal door. Kolman is nu in balbezit. Araújo onderschept slim de pass. Araújo schiet op doel. Cernea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Feskens verovert de bal door een tackle van achteren. Ergić is nu in balbezit. Ergić geeft een lange en hoge pass. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski geeft een hoge lob. Ergić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobiech onderschept slim de pass. Sobiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ślęzak niet meer kan verder spelen. Voichin komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Feskens met een sublieme pass. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araújo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Araújo neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 49%, Lechia Władcy Północy 51%.
NKS Arsenal - Lechia Władcy Północy 1:0