Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: uneyspor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2313
uneyspor Deniz Spor
352 Tactiek 4-4-2
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 30.8
outstanding Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Soyugür rent richting de bal. Soyugür passt de bal zonder na te denken. Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Özat rent richting de bal. Özat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Musiałowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 1:0

3e minuut.
Gyarmati is nu in balbezit. Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Özat rent richting de bal. Özat passt de bal met de wreef. Tekdüzen geeft een hoge lob. Tender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu onderschept slim de pass. Mihăileanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yağan de bal. Yağan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tekdüzen onderschept slim de pass. Tekdüzen passt de bal zonder na te denken. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Tender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 2:0

24e minuut.
Wlazłowski probeert naar een medespeler te passen. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft een lange en hoge pass. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Soyugür geeft een hoge lob. Wyrwas is nu in balbezit. Kutlusoy is nu in balbezit. Tekdüzen is nu in balbezit. Tekdüzen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 3:0

30e minuut.
Wlazłowski rent richting de bal. Wlazłowski passt de bal met de wreef. Kuzucu speelt de bal door. Klungelig pakt Kutlusoy de bal. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap. Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Özat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tekdüzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdüzen geeft een hoge lob. Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ağatürk rent richting de bal. Kutlusoy onderschept slim de pass. Musiałowski begaat een overtreding. Musiałowski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Tekdüzen met een sublieme pass. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy passt de bal met de wreef. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Koçyılmaz kopt de bal weg. Daar is Mielcarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyarmati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyarmati schiet op doel. Tender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 37%, Deniz Spor 63%.
uneyspor - Deniz Spor 4:0

46e minuut.
Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Temel probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu rent richting de bal. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski begaat een overtreding. Aniszewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Yağan is nu in balbezit. Mândreanu onderschept slim de pass. Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ... Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Soyugür rent richting de bal. Soyugür geeft de bal voor. Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ... Tender bokst de bal weg.

63e minuut.
Kuzucu probeert naar een medespeler te passen. Tekdüzen is nu in balbezit. Tekdüzen passt de bal in één keer door. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tender met een harde bal richting middenveld. Koçyılmaz kopt de bal weg. Daar is Yağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soyugür de bal. Soyugür geeft de bal voor. Kutlusoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 5:0

69e minuut.
Soyugür speelt de bal door. Tekdüzen met een sublieme pass. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 6:0

73e minuut.
Özat is nu in balbezit. Özat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Kuzucu speelt de bal door. Soyugür geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tekdüzen passt de bal met de wreef. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati passt de bal met de wreef. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap. Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ağatürk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soyugür met de inworp. Tekdüzen probeert de bal met de borst te controleren. Tekdüzen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Soyugür probeert naar een medespeler te passen. Tekdüzen is nu in balbezit. Tekdüzen passt de bal in één keer door. Soyugür rent richting de bal. Soyugür geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Musiałowski geeft een hoge lob. Inworp. Özat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutlusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Musiałowski geeft de bal voor. Soyugür kopt de bal weg. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Tender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 7:0

84e minuut.
Temel probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz speelt de bal door. Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tender probeert naar een medespeler te passen. Mândreanu kopt de bal weg. Gyarmati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... Tender maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 8:0

88e minuut.
Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski geeft een hoge lob. Özat is nu in balbezit. Özat geeft de bal voor. Kutlusoy controleert de bal met de borst. Tender bokst de bal weg. Kutlusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Deniz Spor 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 29%, Deniz Spor 71%.
uneyspor - Deniz Spor 9:0